ΚΟΣΜΟΣ

EgyptAir: Αυτή είναι η λίστα με τους επιβάτες του μοιραίου Airbus - Θρήνος για τους συγγενείς (vids)

EgyptAir: Αυτή είναι η λίστα με τους επιβάτες του μοιραίου Airbus - Θρήνος για τους συγγενείς (vids)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους επιβάτες του μοιραίου Airbus της EgyptAir που εξαφανίστηκε και τελικά συνετρίβη ενώ κατευθυνόταν από το Παρίσι προς το Κάιρο της Αιγύπτου.

Στο αιγυπτιακό αεροσκάφος επέβαιναν 66 άτομα, εκ των οποίων οι 56 ήταν επιβάτες που κατάγονταν από 12 διαφορετικές χώρες.

Όπως ενημέρωσε η αιγυπτιακή εταιρία, πρόκειται για 30 Αιγύπτιους, 15 Γάλλους, 1 Βρετανό, 1 Καναδό, 1 Βέλγο, 1 Πορτογάλο, 1 Αλγερινό, 1 Σουδανό, 1 πολίτη του Τσαντ, 2 Ιρακινούς, 1 Σαουδάραβα και 1 από το Κουβέιτ. Στο αεροπλάνο υπήρχαν επίσης 10 άτομα του πληρώματος και τρεις φρουροί ασφαλείας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βρετανός προερχόταν από την Ουαλία και ήταν περίπου 40 ετών, ένας από τους επιβάτες (φοιτητής στη στρατιωτική ακαδημία του Saint-Cyr) επέστρεφε στη χώρα του (Τσαντ) για την κηδεία της μητέρας του, ενώ ένας από τους Αιγύπτιους είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για λόγους υγείας.

Υπενθυμίζεται πως τη στιγμή που χάθηκε το στίγμα του Airbus πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, είχε μπει 10 μίλια μέσα στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο, απείχε 280 χλμ. από τις αιγυπτιακές ακτές και βρισκόταν σε ύψος 37.000 ποδών.

Δείτε τη λίστα των επιβατών:

lista epivatwn egypt

Την ίδια στιγμή, στο αεροδρόμιο του Καΐρου κυριαρχούν δραματικές εικόνες. Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν σπεύσει στις εγκαταστάσεις του αερολιμένα, προκειμένου να έχουν άμεση πληροφόρηση από τις αρμόδιες αρχές.

Η επιβεβαίωση της είδησης ότι το αεροπλάνο συνετρίβη προκάλεσε το ξέσπασμα των συγγενών. Ανάλογες σκηνές και στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού, με τον πόνο να είναι αβάσταχτος.

Σχετικές ειδήσεις