ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Πέθανε πάνω στην σκηνή ντράμερ πασίγνωστου συγκροτήματος

Σοκ! Πέθανε πάνω στην σκηνή ντράμερ πασίγνωστου συγκροτήματος

Ο διάσημος ντράμερπέθανε μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λος Αντζελες

O 51χρονος Nick Menza, o ντράμερ των Megadeth πέθανε έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Λος Άντζελες.

«Ο Nick κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού σε ένα σόου με το συγκρότημά του OHM. Έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο», επιβεβαίωσε μάνατζέρ του.

me

Ο Marty Friedman, πρώην κιθαρίστας των Megadeth, έγραψε στο Facebook: «Όλοι γνωρίζουμε τον μεγάλο και μοναδικό ντράμερ Nick Menza που ήταν επίσης ένας αξιόπιστος φίλος, απίστευτος συνάδερφος, καθώς και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Είμαι πολύ ​​λυπημένος, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. RIP αδερφέ».

Ο Menza γεννήθηκε στο Μόναχο το 1964. Το πρώτο του συγκρότημα ήταν οι Rhoads το 1982 με τους οποίους κυκλοφόρησε το «Into the Future» τέσσερα χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια έπαιξε ως session μουσικός και έγινε τεχνικός τυμπάνων του ντράμερ των Megadeth, Chuck Behler . Όταν ο Chuck Behler αρρώστησε, ο Menza τον αναπλήρωσε για κάποιες εμφανίσεις του συγκροτήματος, ενώ έγινε μόνιμο μέλος τους το 1989.

Σχετικές ειδήσεις