ΚΟΣΜΟΣ

Αιμιλία Μάρκου: Ανέβασε στο Facebook εκδικητικό πορνό της με γνωστό ηθοποιό και προκάλεσε σάλο (phs)

Αιμιλία Μάρκου: Ανέβασε στο Facebook εκδικητικό πορνό της με γνωστό ηθοποιό και προκάλεσε σάλο (phs)

Μπορεί να θέλησε να πάρει «καυτή» εκδίκηση από τον πρώην σύντροφό της, ωστόσο μια Βρετανίδα κυπριακής καταγωγής, επιβεβαίωσε τελικά το θυμόσοφο λαό ότι στο τέλος το συγκεκριμένο πιάτο σερβίρεται πάντα… κρύο!

Και αυτό γιατί κινδυνεύει πλέον με ποινή φυλάκισης, καθώς ανήρτησε στο Facebook «εκδικητικό πορνό» με τον πρώην της.

Και μπορεί να είχε… μεριμνήσει να ανοίξει τους λογαριασμούς με ψευδώνυμο, ωστόσο έπειτα από καταγγελία γνωστού ηθοποιού της δημοφιλούς σαπουνόπερας EastEnders (που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους), οι αρχές έφθασαν στα ίχνη της.

eastenders

Σύμφωνα μάλιστα με τα βρετανικά Μέσα, η 40χρονη από το Έσεξ ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίου ότι δημοσίευσε στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο είχε τραβήξει με τον πρώην της όταν διατηρούσαν ακόμα σχέση, προκειμένου να τον εκδικηθεί μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, αφού την έπιασε με άλλον!

Emilia Marcou

Η Μάρκου, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με το «εκδικητικό πορνό» (έννοια που έχει επικρατήσει χαρακτηρίζοντας υλικό σεξουαλικού περιεχομένου που δημοσιεύεται για λόγους εκδίκησης) αποκάλυψε ότι είχε κρατήσει το ερωτικό βίντεο, παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός τής είχε ζητήσει να το σβήσει, και με συνεργό τη φίλη της Σάρα, δημιούργησαν ψεύτικους λογαριασμούς μέσω των οποίων δημοσίευσαν το ακατάλληλο βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από αυτό!

Sarah McKenna

Στα ντοκουμέντα από δωμάτιο ξενοδοχείου, είχαν φροντίσει βέβαια να καλύψουν το πρόσωπο της Μάρκου, όχι όμως και εκείνο του αναγνωρίσιμου ηθοποιού.

Σκοπός τους, όπως παραδέχτηκαν στο δικαστήριο, ήταν να εξευτελίσουν τον άτυχο άνδρα και να πλήξουν ενδεχομένως την καριέρα του.

Εκτός μάλιστα από το «πορνό εκδίκησης», η 40χρονη φέρεται να έστελνε μηνύματα υβριστικού περιεχομένου, τόσο στον πρώην της, όσο και στη νέα του σχέση, για αρκετό καιρό μετά το χωρισμό τους.

Οι δυο γυναίκες αναμένουν πλέον την ανακοίνωση της ποινής τους, η οποία ενδέχεται να τις οδηγήσει μέχρι και πίσω από τις φυλακής τα σίδερα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το «εκδικητικό πορνό» ποινικοποιήθηκε μόλις πέρυσι στη Βρετανία, λόγω της ανεξέλεγκτης αύξησης των περιστατικών δημοσιοποίησης ακατάλληλων «προσωπικών στιγμών» από τον παρατημένο, συνήθως, σύντροφο στα social media.

Σχετικές ειδήσεις