ΚΟΣΜΟΣ

Φονικό στο πανεπιστήμιο UCLA: Πρώην σύζυγος του δολοφόνου η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή (Pics & Vid)

Φονικό στο πανεπιστήμιο UCLA: Πρώην σύζυγος του δολοφόνου η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή (Pics & Vid)

Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα του Μπρούκλιν Παρκ ήταν παντρεμένη με το δολοφόνο του UCLA.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση του θανάσιμου πυροβολισμού την Τετάρτη (1/6) ενός καθηγητή στο πανεπιστήμιο του UCLA στις ΗΠΑ, ανακάλυψαν μια «λίστα θανάτου» στο διαμέρισμα που διέμενε, η οποία τους οδήγησε στη μακάβρια ανακάλυψη του νεκρού σώματος της εν διαστάσει συζύγου του.

Η αστυνομία βρήκε την Άσλει Χάστι, 31 ετών, νεκρή στο σπίτι της στο Μπρούκλιν Παρκ λίγο μετά τις 12:30 π.μ. την Πέμπτη (2/6). Το όνομά της, καθώς και τα ονόματα των δύο καθηγητών του πανεπιστημίου UCLA περιλαμβάνονταν στη «λίστα θανάτου» που ανακαλύφθηκε στο διαμέρισμα του δολοφόνου Μαινάκ Σαρκάρ, 38 ετών, ο οποίος αυτοκτόνησε αφότου πυροβόλησε και σκότωσε τον καθηγητή Γουιλιαμ Κλαγκ.

003

Η αστυνομία επισήμανε ότι ο Σαρκάρ, ο οποίος είχε μαζί του δύο ημιαυτόματα πιστόλια και πολλούς γεμιστήρες, σχεδίαζε επίσης να σκοτώσει ένα δεύτερο καθηγητή -που παραμένει ανώνυμος- ο οποίος γλίτωσε καθώς βρισκόταν εκτός πανεπιστημίου, όταν έφτασε εκεί ο δράστης.

«Ήταν σίγουρα προετοιμασμένος να σκοτώσει πολλούς με τα πυρομαχικά που έφερε μαζί του» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Σαρκάρ πίστευε ότι ο Κλαγκ είχε οικειοποιηθεί μέρος της διατριβής του ως δικό του, καθώς ο ίδιος ήταν διδακτορικός φοιτητής στο UCLA.

002

Τα κίνητρα όμως του Σαρκάρ ως προς τη δολοφονία της συζύγου του Χάστι παραμένουν ασαφή. Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 2011, σύμφωνα με τη γιαγιά του θύματος, Τζιν Τζόνσον. Το ζευγάρι χώρισε περίπου ένα χρόνο αργότερα και η Χάστι μετακόμισε πίσω στο σπίτι της στο Μπρούκλιν Παρκ.

«Απλώς δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους» διευκρίνισε η Τζόνσον. Δεν πήραν διαζύγιο καθώς η Χάστι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά, καθώς ήταν ακόμη φοιτήτρια στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μινεσότα και αναμενόταν να αποφοιτήσει την επόμενη άνοιξη.

001

Σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι, ο Μπεκ δήλωσε ότι ο Σαρκάρ έφερε μαζί του σημείωμα με το οποίο ζητούσε από την αστυνομία να ελέγξουν την κατάσταση της γάτας του που είχε αφήσει στο διαμέρισμα του. Αυτό οδήγησε την αστυνομία στο διαμέρισμα, όπου και ανακαλύφθηκε το δεύτερο σημείωμα με τη «λίστα θανάτου»,που με τη σειρά του οδήγησε την αστυνομία στην ανακάλυψη του δεύτερου θύματος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr



Source: Startribune.com

Σχετικές ειδήσεις