ΚΟΣΜΟΣ

Πορνοστάρ μήνυσε τον πρώην σύζυγό της γιατί την υποχρέωνε να πίνει τα... ούρα του στο σεξ! (photos)

Πορνοστάρ μήνυσε τον πρώην σύζυγό της γιατί την υποχρέωνε να πίνει τα... ούρα του στο σεξ! (photos)

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα την εξανάγκαζε να ενδίδει στις αρρωστημένες ορέξεις του, ισχυρίζεται ότι έπεσε η πορνοστάρ Κένταλ Κάρσον.

Η πληθωρική Αμερικανίδα έζησε στο πλευρό του μουσικού Ντέιβιντ Γκάρετ μια αχαλίνωτη σχέση πάθους, η οποία κατέληξε τελικά σε διαζύγιο, αλλά και μια αγωγή ύψους περίπου 11 εκατ. ευρώ!

pornostar

Η Άσλεϊ Γιούνταν, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γνώρισε τον γερμανικής καταγωγής βιολιτζή Ντέιβιντ Γκάρετ μέσω μιας ιστοσελίδας το 2014. Ο 35χρονος μουσικός πλήρωσε για να απολαύσει τις σεξουαλικές υπηρεσίες της, ενώ λίγες ημέρες μετά, προφανώς επειδή ενθουσιάστηκε από αυτές, τής πρότεινε να κάνουν σχέση. Η εντυπωσιακή πορνοστάρ μετακόμισε αμέσως στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με αποτέλεσμα να παρατήσει την καριέρα της για να τον ακολουθεί στις περιοδείες του. Αγνοούσε ωστόσο - σύμφωνα με όσα κατήγγειλε - ότι ήθελε να την μετατρέψει σε «σκλάβα του σεξ», ζητώντας συνεχώς όλο και πιο «αρρωστημένα» πράγματα στο κρεβάτι.

karson

Η Κάρσον προσέφυγε τελικά στη δικαιοσύνη, αφού ο Γκάρετ, όχι μόνο την υποχρέωνε να κάνουν άγριο και βίαιο σεξ παρά τη θέλησή της (μια φορά μάλιστα της έσπασε τα πλευρά), αλλά την ανάγκαζε να πίνει τα ούρα του κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.

«Όσο περνούσε ο καιρός, η συμπεριφορά του γινόταν όλο και πιο σκοτεινή και περίεργη», υποστήριξε η πορνοστάρ, η οποία τελικά χώρισε με το Γερμανό μουσικό τον περασμένο Φεβρουάριο, καταθέτοντας αγωγή και διεκδικώντας αποζημίωση πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

garet

Από την πλευρά του ο Γκάρετ αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως «ουδέποτε φέρθηκα βίαια σε γυναίκα»…

Σχετικές ειδήσεις