ΚΟΣΜΟΣ

Δεν ξανάγινε: Έβαλε το στήθος της για πώληση στο ίντερνετ μαζί με έναν καναπέ! (photos)

Δεν ξανάγινε: Έβαλε το στήθος της για πώληση στο ίντερνετ μαζί με έναν καναπέ! (photos)

Τα μάτια τους, προκειμένου να επιβεβαιώσουν αν αυτό που έβλεπαν σε μια αγγελία καναπέ ήταν αλήθεια, έτριβαν οι χρήστες του διαδικτύου.

Οι άντρες θα μπορούσαν βέβαια να τα τρίβουν και για το… μέγεθος του στήθους της Βρετανίδας που το πρόσφερε προς πώληση online!

H 25χρονη και χυμώδης, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, Jessica O'Brien, μαζί με το μεγάλο λευκό καναπέ έδινε και ένα ανέλπιστο δώρο, διαστάσεων τουλάχιστον DD, το οποίο φρόντισε να διαφημίσει!

stithos kanapes2

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δουν οι αγοραστές τι θα πάρουν από… πρώτο χέρι (αν και μάλλον θα πρόκειται να έχει περάσει από πολλά!)

Στην πραγματικότητα πάντως, η νεαρή Βρετανίδα ήταν απρόσεκτη, καθώς μαζί με τις φωτογραφίες του καναπέ της, ανέβασε κατά λάθος και μια αποκαλυπτική σέλφι της, με τα πλούσια… ελέη της να ξεπροβάλουν από ένα μικροσκοπικό μωβ στηθόδεσμο.

Το γεγονός πάντως ότι η O'Brien υποσχόταν να παραδώσει τα… προϊόντα στο χώρο του αγοραστή έδωσαν αφορμή για ακόμη περισσότερα σχόλια.

«Το στήθος φαίνεται πιο άνετο και μαλακό από τον καναπέ», αναφερόταν σε ένα από αυτά…

Η πικάντικη αγγελία, όπως αναμενόταν, έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ, ενώ η Jessica αν και κατέβασε αμέσως τη φωτογραφία (gallery) δέχθηκε αρκετές προτάσεις. Οι περισσότερες αφορούσαν το μπούστο της…

Σχετικές ειδήσεις