ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Χόλιγουντ με τα ευρήματα στο σπίτι του Michael Jackson

Σοκ στο Χόλιγουντ με τα ευρήματα στο σπίτι του Michael Jackson

Στη δημοσιότητα δόθηκε η έκθεση της αστυνομίας, που περιλαμβάνει όλα όσα βρέθηκαν στο ράντσο του Michael Jackson "Neverland".

Η έρευνα είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2003, ενώ ο Michael Jackson βρισκόταν στο Λας Βέγκας, από 70 αστυνομικούς.

mj4

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του 45χρονου τότε Jackson, ο οποίος αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, επιστρέφοντας στην Καλιφόρνια.

mj3

Τα ευρήματα προκαλούν ανατριχίλα: Στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο του Michael Jackson βρέθηκαν τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες γυμνών εφήβων ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ένας από τους ερευνητές δήλωσε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε στην κατοχή του «αηδιαστικές και εντελώς σοκαριστικές φωτογραφίες βασανιστηρίων σε παιδιά, γυμνών ενηλίκων και παιδιών καθώς και σαδομαζοχισμού».

Δεκατρία χρόνια μετά τη σύλληψη του Jackson, ο ερευνητής αναφέρει ότι «τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν το 2003 στο ράντσο του, δείχνουν έναν άνθρωπο χειριστικό, μανιακό με τα ναρκωτικά και το σεξ, ο οποίος χρησιμοποιούσε φρικτές εικόνες με αίματα και σεξουαλικές αναπαραστάσεις προκειμένου να πιέσει παιδιά να υποκύψουν στις ορέξεις του».

Η έκθεση σημειώνει ότι πολλά από αυτά τα ντοκουμέντα με γυμνούς άνδρες και γυναίκες που βρέθηκαν, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να προσπαθήσει κάποιος να προσελκύσει νεαρά αγόρια.

mj2

Υπενθυμίζεται ότι το 2005, ο Michael Jackson απαλλάχθηκε από επτά κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σεξουαλική παρενόχληση και δύο για παροχή αλκοόλ σε ανήλικο, μετά την καταγγελία από την οικογένεια του 13χρονου Gavin Arvizo.

Η καταγγελία της οικογένειας Arvizo ήταν παρόμοιες με αυτές του 13χρονου Jordan Chandler που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σε αυτή την περίπτωση δεν είχαν απαγγελθεί τότε κατηγορίες εναντίον του όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Michael Jackson δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της. Ο Jordan ωστόσο μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Michael Jackson και διακριτικά γνωρίσματα που είχε στα γεννητικά του όργανα. Η οικογένεια του Chandler συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια.

Σχετικές ειδήσεις