ΚΟΣΜΟΣ

Δεν φαντάζεστε για τι φρικιαστικό έγκλημα κατηγορείται αυτή η πανέμορφη μαθήτρια (videos+photos)

Δεν φαντάζεστε για τι φρικιαστικό έγκλημα κατηγορείται αυτή η πανέμορφη μαθήτρια (videos+photos)

Κάθε άλλο παρά επηρέασε τους δικαστές η «αγγελική» όψη, αλλά και τα δάκρυα μιας όμορφης μαζορέτας, η οποία κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η 18χρονη Hailey Suder, μαζορέτα σε λύκειο, φέρεται να βοήθησε δύο αδέρφια να δολοφονήσουν έναν 50χρονο άντρα στο Santee της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια, δηλώνοντας αθώα για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν, ωστόσο, οι δικαστές δεν πείστηκαν, από τη στιγμή που τα στοιχεία της αστυνομίας είναι αδιάσειστα.

Με βάση όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, ο Lowery, όχι μόνο υπέστη τρομερά βασανιστήρια, αλλά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν άστεγο φίλο του, τον οποίο η παρέα της Hailey παρενοχλούσε, στα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Οι αρχές δήλωσαν μάλιστα σοκαρισμένες από τη βιαιότητα της επίθεσης αφού οι νεαροί, ανάμεσά τους και τα δύο αδέρφια Austin, 20 ετών και Preston Mostrong, 19 ετών, συγκατηγορούμενα της Hailey, κλώτσησαν και χτύπησαν στο κεφάλι τον 50χρονο άνδρα, προτού τον δέσουν, τον βασανίσουν και τον ληστέψουν.

Το θύμα βρέθηκε αναίσθητο, λίγο μετά την επίθεση, από τη σύζυγό του, ενώ ξεψύχησε πέντε ημέρες αργότερα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

«Τον βρήκα στο αγαπημένο του μέρος. Συνήθιζε να πηγαίνει για ψάρεμα στο συγκεκριμένο μέρος της λίμνης», ανέφερε η γυναίκα του, Penny, αποκαλύπτοντας πως μια εβδομάδα νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε επιπλήξει τους κατηγορούμενους επειδή πυροβολούσαν με όπλο για paintball έναν άστεγο…

«Δεν πρόλαβα καν να τον αποχαιρετήσω», ανέφερε, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η κόρη του Lowery, Katey, η οποία όπως και η μητέρα της φορά στο λαιμό της κολιέ με τις στάχτες του αδικοχαμένου οικογενειάρχη...

Τα δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ η όμορφη κοπέλα, που λόγω του φόνου δεν αποφοίτησε φέτος από το Λύκειο, θα μάθει την ποινή της στις 5 Ιουλίου…

Σχετικές ειδήσεις