ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Πουλούν αέρα κοπανιστό για 1,5 ευρώ!

Απίστευτο! Πουλούν αέρα κοπανιστό για 1,5 ευρώ!

Η φαντασία που διαθέτουν μερικοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο φαίνεται ότι είναι ανεξάντλητη... η βλακεία όμως, που έχουν κάποιοι άλλοι είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Οι εικόνες που βλέπετε στην gallery του Newsbomb.gr δεν προέρχονται από διαφήμιση κάποιας αρωματικής σακούλας ή ενός τσαγιού, αλλά είναι 100% αληθινές και μας έρχονται από τη μακρινή Κίνα, όπου κάποιοι αποφάσισαν ότι το επόμενο next big thing των εξαγωγών ή και εισαγωγών θα είναι οι σακούλες... με «φρέσκο καθαρό αέρα» του βουνού, που υπόσχονται ανάσες φρεσκάδες στους αγοραστές όταν βρίσκονται στις επιβεβαρυμμένες από το καυσαέριο, πόλεις!

Οι επισκέπτες που βρίσκονται στο βουνό της νότιας επαρχίας Γκουανγκντόνγκ της Κίνας μπορούν να αγοράσουν μια σακούλα με καθαρό αέρα έναντι 1,5 - 4,5 δολαρίων (ανάλογα με το μέγεθος) και να την πάρουν μαζί τους.

Πολλοί τουρίστες που έκαναν πεζοπορία σε αυτό το μονοπάτι του βουνού μόλις είδαν τους πάγκους με το ιδιαίτερο προϊόν που πουλούσαν οι κάτοικοι, έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που πουλάνε τον «καθαρό αέρα», τον έχουν συλλέξει από την «καρδιά του βουνού» και οι επισκέπτες δίνουν τα χρήματά τους είτε για να πάρουν μια ανάσα εκείνη την ώρα είτε για να τον πάρουν και να τον απολαύσουν αργότερα στο σπίτι τους.