ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το πιο... σιχαμερό ρούχο που φορέθηκε ποτέ και δεν φαντάζεστε γιατί! (video+photos)

Αυτό είναι το πιο... σιχαμερό ρούχο που φορέθηκε ποτέ και δεν φαντάζεστε γιατί! (video+photos)

Τι πιο φυσιολογικό από το να ζητήσεις τρίχες ξένων και να τις κάνεις… συνολάκι!

Η Sarah Louise Bryan είναι αισθητικός και μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο έβαλε σκοπό να γίνει πασίγνωστη στο διαδίκτυο και τα κατάφερε!

Πώς; Φτιάχνοντας και φορώντας αν όχι το πιο, σίγουρα ένα από τα πιο αηδιαστικά ρούχα ever.

Γιατί μπορεί το προηγούμενο φόρεμα που είχε φτιάξει από καραμέλες (photo κάτω), να το έλεγες και έμπνευση, αλλά η νέα δημιουργία της είναι το κάτι άλλο! Για την ακρίβεια… τρίχες άλλου! Ή μάλλον τρίχες άλλων, πολλών άλλων!

karameles

Το φόρεμα από καραμέλες τής άνοιξε πάντως το δρόμο για την εταιρεία ενδυμάτων Ripleys, η οποία της πρότεινε δουλειά και τη δική της γραμμή ρούχων, ωστόσο πριν από μερικούς μήνες, η 28χρονη σχεδιάστρια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της στείλουν τις τρίχες και τα μαλλιά τους για ένα μυστικό πρότζεκτ που ετοίμαζε. Της έστειλαν, μάλιστα, πολλοί και μάζεψε ακόμα περισσότερο υλικό, και κυρίως ξυρισμένο ηβικό τρίχωμα!

Το τι έφτιαξε μετά από έξι μήνες σκληρής εργασίας, μπορεί να σας κάνει να χάσετε την όρεξή σας (για φαγητό). Ναι είναι το συνολάκι στο gallery, κατασκευασμένο από αυτό ακριβώς που φαντάζεστε! Υψηλή ραπτική, όχι… τρίχες! Επίσης, όχι πλυντήριο. Λούζεται με σαμπουάν και στεγνώνεται με σεσουάρ!

Και αν το μόνο που ήθελε η Sarah από το Wakefield της Αγγλίας, όπως υποστήριξε, ήταν να «εκθρονίσει τη Lady Gaga από το θρόνο της», μετά την εμφάνισή της τελευταίας στα μουσικά βραβεία MTV 2010 με το φόρεμα από κομμάτια κρέατος, ως η πιο αηδιαστική, γιατί ζητά περίπου 12.000 ευρώ για το σιχαμερό κατασκεύασμά της; Και πάλι ποιος θα τα δώσει; Μάλλον μόνο η ίδια η Lady Gaga…

Το καλύτερο πάντως το αφήσαμε για το τέλος!

Η Sarah, ζητά για τη νέα δημιουργία που έχει στα σκαριά κάτι ακόμα χειρότερο: σπέρμα!

«Χρειάζομαι δωρεές σπέρματος για να το χρησιμοποιήσω ως κόλλα για το νέο μου σχέδιο. Ορίστε μια φωτογραφία για να σας δώσω ένα χεράκι», έγραψε στο twitter η ανατρεπτική σχεδιάστρια…

sara

Σχετικές ειδήσεις