ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στο Μίσιγκαν - Τρεις νεκροί (pics+vid)

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στο Μίσιγκαν - Τρεις νεκροί (pics+vid)

Πυροβολισμοί στο δικαστικό μέγαρο της κομητείας Μπέριεν του Μίσιγκαν.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο στο Σεντ Τζοζέφ του Μίτσιγκαν, όταν ένας ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα να υπάρχουν 3 νεκροί μεταξύ των οποίων και ο δράστης της επίθεσης.

Δύο δικαστικοί επιμελητές σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς που δέχθηκαν μέσα στο δικαστικό μέγαρο στην κομητεία του Μπέριεν στο Σεντ Τζόζεφ στο Μίσιγκαν, ενώ νεκρός είναι και ο φερόμενος δράστης της επίθεσης, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πολ Μπέιλι στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο Μπέιλι, περίπου στις 14:25 (τοπική ώρα) ακούστηκαν πυροβολισμοί στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο δικαστικούς επιμελητές και έναν αστυνομικό, βοηθό του σερίφη, που διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο φερόμενος δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά», τόνισε ο Μπέλι.

Αρκετοί ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που συνεργάζεται με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ένας άνδρας που μεταφερόταν σε φυλακή, άρπαξε ένα όπλο από έναν αστυνομικό και άρχιζε να πυροβολεί. Τα κτήρια στην περιοχή έχουν αποκλειστεί έπειτα από την επίθεση, αναφέρουν μέσα ενημέρωσης.

«Η ομοσπονδιακή αστυνομία του Μίσιγκαν έχει περιφρουρήσει την σκηνή στο δικαστικό μέγαρο της κομητείας Μπέριεν και ξεκίνησε έρευνες για την ένοπλη επίθεση που συνέβη σήμερα το απόγευμα», ανέφερε με ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνήτης Ρικ Σνάιντερ.

Officer, 2 others injured after shots fired at Michigan courthousehttps://t.co/nqmf80wHos pic.twitter.com/0nJQwWqrxR

— KUTV 2News (@KUTV2News) 11 Ιουλίου 2016

Σχετικές ειδήσεις