ΚΟΣΜΟΣ

Άρχισαν τα παρατράγουδα με το Pokemon Go: Τους πυροβόλησε γιατί τους πέρασε για κλέφτες!

Άρχισαν τα παρατράγουδα με το Pokemon Go: Τους πυροβόλησε γιατί τους πέρασε για κλέφτες!

Απ' όταν κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, τα pokemon έχουν προκαλέσει αυτοκινητιστικά ατυχήματα, χωρισμούς ζευγαριών και τσακωμούς.

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε δύο νεαρούς που έπαιζαν Pokemon επειδή τους πέρασε για κλέφτες!

Οι δύο νεαροί, 19 και 16 ετών, γύριζαν με το αυτοκίνητο το βράδυ κυνηγώντας Pokemon, όταν ένας άνδρας βγήκε από το σπίτι του και τους πυροβόλησε. Ωστόσο, οι δύο νεαροί δεν τραυματίστηκαν. Ο ίδιος είπε πως νωρίτερα είχε ακούσει τον έναν από τους δύο νεαρούς να λένε: «Έπιασες τίποτα;».

Όπως αναφέρει το BBC, η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τους γονείς του ενός παιδιού αφού πρόσεξαν αργότερα ότι οι σφαίρες είχαν καρφωθεί στο λάστιχο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τους γονείς, οι έφηβοι δεν συνειδητοποίησαν ότι δέχονταν πυροβολισμούς και νόμιζαν πως ο άντρας προσπαθούσε απλώς να τους φοβίσει.

Με αφορμή το περιστατικό, η αστυνομία της Φλόριντα εξέδωσε οδηγίες σε γονείς και παιδιά αναφορικά με τον τρόπο που το παιχνίδι πρέπει να παίζεται με ασφάλεια.

Σχετικές ειδήσεις