ΚΟΣΜΟΣ

Μέθυσε και έκανε ένα τατουάζ για το οποίο θα μετανιώνει σε όλη της τη ζωή! (photos)

Μέθυσε και έκανε ένα τατουάζ για το οποίο θα μετανιώνει σε όλη της τη ζωή! (photos)

Κάτι τέτοια παθαίνει όποιος έχει αντικαταστήσει το αίμα του με αλκοόλ, βγαίνοντας εκτός ελέγχου.

Η 19χρονη Leah Jade Price από το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από μια «άγρια» νύχτα ξεφαντώματος στην Αγία Νάπα «ξύπνησε» με ένα «άγνωστο» τατουάζ στο γοφό της.

leah2

Όλα ξεκίνησαν λόγω της επιθυμίας της να απολαύσει το αγαπημένο της πιάτο από ένα συγκεκριμένο ινδικό εστιατόριο. Όταν συνειδητοποίησε πως φυσικά δεν υπήρχε… παράρτημα αποφάσισε να πνίξει τον πόνο της στο ποτό.

Και κάπως έτσι «αποφάσισε» (το αλκοόλ) να το βρίσκει πάντα! Που; Πάνω στο κορμί της!

Αν και είχε ήδη αρκετά τατουάζ στο σώμα της θέλησε να «χτυπήσει» και άλλο ένα (υπό την επήρεια αλκοόλ): το όνομα του αγαπημένου της εστιατορίου, Leigh Tandoori!

leah5

«Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβασα τα σχόλια στο Facebook και συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Σκέφτομαι πως μπορώ να το ξεπεράσω. Ίσως καταφέρω να παίρνω φαγητό τσάμπα. Το αγόρι μου το θεωρεί γελοίο και ο πατέρας μου δεν ξέρει τι να μου πει», δήλωσε τώρα η Leah, η οποία το έχει προφανώς ήδη μετανιώσει.

Η νεαρή Βρετανίδα σκέφτεται πλέον κάτι περισσότερο από σοβαρά να το αφαιρέσει (αν και θα της κοστίσει αρκετά) γιατί όπως εκμυστηρεύτηκε, μπορεί το συγκεκριμένο εστιατόριο να είναι το αγαπημένο της, αλλά δεν θα έκανε και τατουάζ για χάρη του!

Δείτε τις φωτογραφίες στο γκάλερι.

Σχετικές ειδήσεις