ΚΟΣΜΟΣ

Η Μισέλ Ομπάμα έκανε επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων από τη θέση του... συνοδηγού (video)

Η Μισέλ Ομπάμα έκανε επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων από τη θέση του... συνοδηγού (video)

Χωρίς καμία αναστολή, η Μισέλ Ομπάμα δεν δίστασε να ερμηνεύσει ορισμένα από τα αγαπημένα της τραγούδια, περνώντας από τον Στίβι Ουόντερ, στην Μπιγιονσέ και τη Μίσι Έλιοτ! Και αυτό από τη θέση του συνοδηγού, στο πλευρό του Βρετανού Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος την κάλεσε στο τηλεοπτικό τοκ σόου που παρουσιάζει.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πρωταγωνίστησε στο Carpool Karaoke, το οποίο αποτελεί τμήμα της εκπομπής Late Late Show που προβάλλει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Σε αυτό οι καλεσμένοι καλούνται να ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ βρίσκονται στη θέση του συνοδηγού σε ένα όχημα που οδηγεί ο Βρετανός παρουσιαστής.

Κι ενώ το αυτοκίνητο διέσχιζε τους κήπους του Λευκού Οίκου, η Μισέλ Ομπάμα έδινε τον ρυθμό και τραγουδούσαν παρέα με τον Τζέιμς Κόρντεν το τραγούδι «Signed, Sealed, Delivered I'm Yours» του Στίβι Ουόντερ, του αγαπημένου της τραγουδιστή.

«Λατρεύω τον Στίβι Ουόντερ. Γνωρίζω όλα τα τραγούδια του Στίβι» λέει η ίδια με ενθουσιασμό, προτού ξεκινήσει να τραγουδά το
«Single Ladies», το επιτυχημένο άσμα της Μπιγιονσέ.

Η Μισέλ Ομπάμα ακολούθησε ακόμα και τις ίδιες κινήσεις της χορογραφίας του επίσημου βίντεο του τραγουδιού, που μιλάει για την ανεξαρτησία των γυναικών.

Στη συνέχεια ακούστηκε το τραγούδι «This Is For My Girls», το οποίο γράφθηκε για τις ανάγκες της εκστρατείας που πρωτοστατεί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, υπό τον τίτλο #62MillionsGirls, και προασπίζει το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ερμηνεύτρια της ραπ μουσικής Μίσι Έλιοτ έκανε μάλιστα μια μικρή εμφάνιση στο βίντεο, καθισμένη στις πίσω θέσεις του οχήματος.

«Ήταν ευχαρίστησή μου» εξήγησε η ίδια κατά τη διάρκεια του βίντεο, καθώς όπως είπε δεν είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στο διάστημα των 8 ετών στην Ουάσιγκτον, παρά μόνο μία φορά: κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος οδήγησης με την κόρη της Μαλία.

Σχετικές ειδήσεις