ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη συνωμοσία: Μέρκελ και Μέι ανήκουν στους... Ιλουμινάτι; (video+photos)

Απίστευτη συνωμοσία: Μέρκελ και Μέι ανήκουν στους... Ιλουμινάτι; (video+photos)

Υποψίες ότι η Άνγκελα Μέρκελ και η Τερέζα Μέι είναι μέλη των… Ιλουμινάτι έχουν εγείρει φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, τρέφοντας μια απίστευτη ιστορία συνωμοσίας.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Γερμανίδα καγκελάριος και η νέα «Σιδηρά Κυρία» της Βρετανίας κάνουν την ίδια χαρακτηριστική χειρονομία, «σύμβολο» των Πεφωτισμένων!

Αποτέλεσμα ήταν να οργιάσουν οι φήμες, ενώ ήδη οι χρήστες του διαδικτύου ενισχύουν τη συγκεκριμένη θεωρία, παρουσιάζοντας τα δικά τους… ντοκουμέντα!

merkel iluminati3

Σε αυτά τόσο η Μέρκελ, όσο και η Μέι απαθανατίζονται σε δημόσιες εμφανίσεις τους να έχουν ενωμένα τα δάκτυλα των χεριών τους, σε σχήμα πυραμίδας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν είναι μάλιστα οι… πρώτες, αφού και ένας ακόμη κορυφαίος αξιωματούχος, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ «πιάστηκε» από το φακό να κάνει αυτήν τη χειρονομία!

junker iluminati4

Εύλογα έτσι, η βρετανική εφημερίδα, αλλά και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου διερωτώνται αν και οι τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανήκουν σε μυστική ομάδα Ευρωπαίων Ιλουμινάτι…

Σημειώνεται ότι η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας βρέθηκε και αυτή στο στόχαστρο όταν στις 11 Ιουλίου έκανε τη συγκεκριμένη χειρονομία την ώρα που μιλούσε στο Ουέστμινστερ προτού διαβεί το κατώφλι της Ντάουνινγκ Στριτ.

mei iluminati

Τη χειρονομία αυτή φέρεται, δε, να υιοθετούν και πολλές διασημότητες από το χώρο του Χόλιγουντ, όπως οι ηθοποιοί Denzel Washington, Tom Cruise, αλλά και οι ράπερ Kanye West και Jay-Z...

denzel

«Η πυραμίδα είναι σημαντικό σύμβολο για τους "Ιλουμινάτι" , ένα σύμβολο που δείχνει την δομή εξουσίας», καταλήγει η βρετανική εφημερίδα παραθέτοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου η Μέρκελ κάνει τη γνωστή πλέον χειρονομία στις 12 Απριλίου, στις 12 Φεβρουαρίου, στις 9 Μαρτίου και στις 20 Μαΐου.

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες στο γκάλερι

Σχετικές ειδήσεις