ΚΟΣΜΟΣ

Ο λόγος που η όμορφη αυτή δασκάλα συνέχισε να κάνει σεξ με μαθητή της θα σας σοκάρει!

Ο λόγος που η όμορφη αυτή δασκάλα συνέχισε να κάνει σεξ με μαθητή της θα σας σοκάρει!

Με το στόμα ανοιχτό άφησε γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό η απάντηση μιας καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της.

Η 24χρονη Mary Beth Haglin, με τα πανέμορφα γαλάζια μάτια, συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των δικαστών, ωστόσο η δικαιολογία της ήταν τόσο... πρωτότυπη όσο και ανεύθυνη!

Και αυτό γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ, επέρριψε τις ευθύνες για τις ανεξέλεγκτες ορμές της στο ίδιο το… σχολείο, αφού όπως υποστήριξε: «ήξερε τι συνέβαινε αλλά έκανε τα στραβά μάτια»!

«Δεν προσπαθώ να ξεφύγω από αυτό. Το αντιμετωπίζω. Οι προηγούμενες σχέσεις μου με οδήγησαν σε αυτό. Το περιβάλλον μου, το σχολείο… Δεν με βοήθησαν καθόλου για να το αποτρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τους υπευθύνους ότι «κάλυπταν» το θέμα για προστατέψουν τη φήμη τους, ενώ απλά την έστελναν σε άλλα σχολεία όσο «διερευνούσαν» την υπόθεση…

Ακόμα μάλιστα και όταν απολύθηκε από το Washington High προσελήφθη σε άλλα σχολεία της περιοχής και «αυτό αποτελεί απόδειξη συγκάλυψης του θέματος», υποστηρίζει χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

«Όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε αλλά έκαναν τα στραβά μάτια επειδή ήθελαν να προστατεύσουν το σχολείο τους. Επέτρεψαν να συμβεί αυτό και το γνώριζαν από το Φεβρουάριο», καταλήγει η Haglin, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια αν καταδικαστεί…

Σχετικές ειδήσεις