ΚΟΣΜΟΣ

Νέας Υόρκη: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο «Τζον Κένεντι»

Νέας Υόρκη: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο «Τζον Κένεντι»

Από προκαταρκτική έρευνα που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι ρίχτηκαν πυροβολισμοί χθες, Κυριακή (14/8), σ' έναν από τους τερματικούς σταθμούς του, παρά τις πληροφορίες που υπήρξαν νωρίτερα ότι ακούστηκαν πυρά, ανακοίνωσε η υπηρεσία που εξασφαλίζει τη λειτουργία του αεροδρομίου.

Δεν βρέθηκαν κάλυκες από σφαίρες έπειτα από μια έρευνα στο Τέρμιναλ 8, που είχε εκκενωθεί έπειτα από πληροφορίες για πυροβολισμούς στον χώρο αναχωρήσεων, ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter η Αερολιμενική Αρχή Νέας Υόρκης και Νιού Τζέρσεϊ.

"Το τέρμιναλ εκκενώθηκε για λόγους σύνεσης", ανέφερε η υπηρεσία. "Οι ταξιδιώτες πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους αερομεταφορείς".

Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν από το Τέρμιναλ 8, που χρησιμοποιούν για τις αναχωρήσεις τους οι εταιρείες Air Berlin, Alaska Airlines, American Eagle, American Airlines, Finnair και άλλοι αερομεταφορείς.

Σχετικές ειδήσεις