ΚΟΣΜΟΣ

Αφέθηκε ελεύθερος ο Chris Brown με εγγύηση 250.000 δολάρια!

Αφέθηκε ελεύθερος ο Chris Brown με εγγύηση 250.000 δολάρια!

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της R&B Chris Brown, που συνελήφθη την Τρίτη (30/08), αφέθηκε ελεύθερος σήμερα με εγγύηση 250.000 δολαρίων (περίπου 220.000 ευρώ), σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές του Λος Άντζελες.

Στον 27χρονο Μπράουν, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα, δεν απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες.

«Ο Κρις βγήκε και είναι καλά», έγραψε παράλληλα ο συνήγορός του Μαρκ Γκεράγκος στον λογαριασμό του στο Twitter. «Οι κατηγορίες εναντίον του είναι σαφώς ψευδείς», πρόσθεσε.

Η αστυνομία έκανε έρευνα χθες στην πολυτελή του κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Ταρζάνα του Λος Άντζελες έπειτα από κλήση που δέχθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

37BAB68400000578 3765250 image m 26 1472606356307

Σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μια γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και είπε ότι ο Κρις Μπράουν την στόχευε με ένα όπλο.

Η Μπέιλι Κούραν, η οποία στέφθηκε φέτος «Μις Καλιφόρνια» στα καλλιστεία που έγιναν στην Καλιφόρνια, γνωστοποίησε αργότερα ότι αυτή τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η ίδια δήλωσε επίσης στον TMZ, τον ιστότοπο ενημέρωσης για τις διασημότητες, ότι βρισκόταν μαζί με μια φίλη της στο τζακούζι στο σπίτι του Μπράουν και ότι ο τραγουδιστής νευρίασε όταν αυτή θαύμασε το κόσμημα που της έδειξε ένας από τους προσκεκλημένους του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής της R&B, με επιτυχίες όπως το «Run It!» και το «Kiss Kiss» που βρίσκονται στην κορυφή των μουσικών πωλήσεων στις ΗΠΑ, έχει περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η καταδίκη του επειδή είχε χτυπήσει την σύντροφό του εκείνη την εποχή, την γνωστή ποπ-σταρ Ριάνα, πριν από την τελετή απονομής των Grammy το 2009.

Σχετικές ειδήσεις