ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί φοβούνται ότι το γυμνόστηθο αυτό μοντέλο θα σπείρει το θάνατο; (photos)

Γιατί φοβούνται ότι το γυμνόστηθο αυτό μοντέλο θα σπείρει το θάνατο; (photos)

Ψηλά στη λίστα των καταζητούμενων τρομοκρατών της βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται ένα πρώην μοντέλο γυμνών φωτογραφήσεων.

Η Kimberley Miners, η οποία έγινε διάσημη από τις γυμνές φωτογραφίσεις της στη βρετανική εφημερίδα Sun, έχει παντρευτεί τζιχαντιστή, δηλώνοντας πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ μέσα από τα social media απειλεί με επιθέσεις την Αγγλία ως Aisha Lauren al-Britaniya.

Η 27χρονη jihadi bride από το Bradford πιστεύεται ότι πλέον βρίσκεται στη Συρία (πέρασε τις προηγούμενες ημέρες μέσω Τουρκίας αφού απέτυχε δύο φορές) από όπου δημοσιεύει φωτογραφίες με γυναίκες που κρατούν καλάσνικοφ. Την τελευταία εβδομάδα ανέβασε, δε, μία φωτογραφία με ένα γατάκι ζωσμένο με εκρηκτικά.

gataki

Οι βρετανικές αρχές ερεύνησαν την υπόθεσή της όταν υπέπεσε στην αντίληψή τους η «συμπάθεια» υπέρ του Ισλαμικού Κράτους, μέσω των λογαριασμών της στα social media.

miners

Η Miners αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με το τον ISIS (ισχυρίστηκε ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ανθρωπιστική κρίση και οι θάνατοι παιδιών στη Μέση Ανατολή) και από τη στιγμή που δεν υπήρχαν στοιχεία, παρά μια διαδικτυακή επαφή της με τον τζιχαντιστή, Abu Usamah al-Britani, αφέθηκε ελεύθερη…

Σύμφωνα με τις Αρχές, βασικό ρόλο στην απόφασή της να γίνει τζιχαντίστρια έπαιξε ο θάνατος του πατέρα της πριν από έναν χρόνο…

Σχετικές ειδήσεις