ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφίες-σοκ: Οδηγούσαν υπό την επήρεια ηρωίνης με τον τετράχρονο γιο τους στο αυτοκίνητο

Φωτογραφίες-σοκ: Οδηγούσαν υπό την επήρεια ηρωίνης με τον τετράχρονο γιο τους στο αυτοκίνητο

Σφοδρές αντιδράσεις, ακόμα και για το αστυνομικό τμήμα που τις δημοσίευσε, προκάλεσαν οι εξαιρετικά σκληρές φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζοντας δύο γονείς υπό την επήρεια ναρκωτικών, μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με το γιο τους.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα του Οχάιο, με σκοπό να αφυπνίσει τους πολίτες σχετικά με τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει η χρήση ναρκωτικών στην πολιτεία, είναι πραγματικά συγκλονιστικές και παγώνουν το αίμα.

Σε αυτές, διακρίνονται δύο άτομα, τα οποία έχουν χάσει τις αισθήσεις τους στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου τους, έπειτα από χρήση ηρωίνης, όπως επισημαίνει η σχετική ενημέρωση των αρχών του Οχάιο, σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνει τους πολίτες από το να εκθέτουν τα παιδιά τους σε κίνδυνο.

Το γεγονός ωστόσο ότι στο πίσω κάθισμα βρίσκεται το μόλις 4 ετών αγοράκι τους, το οποίο εκτέθηκε σε θανάσιμο κίνδυνο επιτείνει την αίσθηση του φρικιαστικού.

goneis irwini

Σύμφωνα πάντα με την τοπική αστυνομία, ένα περιπολικό σταμάτησε το αυτοκίνητο των δύο ηρωινομανών το πρωί της Πέμπτης (9/9), καθώς παρατήρησε ότι ο οδηγός έκανε «οχτάρια» στον δρόμο, πλησιάζοντας μάλιστα επικίνδυνα ένα σχολικό λεωφορείο γεμάτο παιδάκια.

Όταν οι δύο αστυνομικοί κοίταξαν μέσα στο όχημα, έμειναν άφωνοι, αντικρίζοντας τον 47χρονο οδηγό και την 50χρονη σύζυγό του να κρατούν με δυσκολία τα μάτια τους ανοιχτά…

Λίγα μάλιστα λεπτά αργότερα και περιμένοντας το ασθενοφόρο που κάλεσαν οι αστυνομικοί, οι γονείς του άτυχου παιδιού χάνουν τις αισθήσεις τους, ενώ ο μικρός κλαίει στο πίσω κάθισμα…

«Το φρικτό θέαμα αποτελεί πλέον καθημερινότητα στην πολιτεία μας και οι σκληρές εικόνες μπορεί να συμβάλλουν στην αφύπνιση της κοινωνίας όσον αφορά στον κίνδυνο των ναρκωτικών», ήταν η απάντηση των Αρχών στη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στα social media η δημοσιοποίησή τους.

Σχετικές ειδήσεις