ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Δεν ήθελαν την κόρη τους, έβαλαν το θείο να τη σκοτώσει και μετά την κουβαλούσαν παντού!

Φρίκη: Δεν ήθελαν την κόρη τους, έβαλαν το θείο να τη σκοτώσει και μετά την κουβαλούσαν παντού!

Οι γονείς έπαιρναν μαζί τους τα οστά κάθε φορά που μετακόμιζαν μέχρι να καταλήξουν στην Σμύρνη.

Τέλος μπήκε στο θρίλερ με την «εξαφανισμένη» για 21 χρόνια Aynur Tuncede από την Τουρκία, καθώς οι αστυνομία συνέλαβε τους γονείς και τον θείο της, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, όπως αναφέρει η Sun.

Η 23χρονη τότε Tuncede, εξαφανίστηκε όταν εκείνη και ο γιος της αναζήτησαν καταφύγιο στο σπίτι των γονιών της αφότου χώρισε από το σύζυγό της.

Ωστόσο, η μητέρα και ο πατέρας της, της είπαν ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη, αλλά ο θείος της προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Σύμφωνα όμως με την αστυνομία, την παρέσυρε σε δάσος και την στραγγάλισε και λίγο αργότερα ομολόγησε στους γονείς την αποτρόπαια πράξη του.

Στη συνέχεια, ο θείος φέρεται να προσφέρθηκε να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά οι γονείς της τον εμπόδισαν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τού θείου, έθαψαν την κόρη τους σε ένα κουτί στην αυλή του σπιτιού τους, όπου παρέμεινε έως ότου η οικογένεια μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα. Έτσι, ξέθαψαν τα λείψανα της κοπέλας και τα έβαλαν σε μια πλαστική σακούλα την οποία τοποθέτησαν σε ένα κουτί, κρύβοντάς το στο νέο τους σπίτι.

Οι γονείς της Tuncede, μεγάλωσαν το παιδί της, λέγοντάς του ότι η μητέρα του είχε πεθάνει από μια ασθένεια και θάφτηκε σε ένα μέρος της ανατολικής Τουρκίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις