ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Χειρουργοί ένωσαν το παχύ έντερο γυναίκας με τον κόλπο της! (photos)

Η απόλυτη φρίκη: Χειρουργοί ένωσαν το παχύ έντερο γυναίκας με τον κόλπο της! (photos)

Μια απίστευτη ιστορία φρίκης με πρωταγωνίστρια μία Σκοπιανή, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μετά από επέμβαση ρουτίνας, είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ και ανατριχίλα.

Και αυτό γιατί οι Σκοπιανοί χειρουργοί έδωσαν άλλη έννοια στο «ιατρικό λάθος», κάνοντας το μεγαλύτερο και πιο φρικιαστικό (ίσως) που θα μπορούσαν.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία της Jasminka Velkovska, μετά από αφαίρεση καρκινώματος από το παχύ της έντερο, το ένωσαν με τον κόλπο της!

Από τα πρώτα κιόλας μετεγχειρητικά 24ωρα, η άτυχη Σκοπιανή κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: «Ανέρρωνα ακόμα στο νοσοκομείο όταν ήρθαν οι γιατροί και με ρώτησαν αν αερίζομαι. Τους απάντησα ότι "ναι, αλλά τα αέρια βγαίνουν από τον κόλπο μου". Τότε με καθησύχασαν ότι αυτό θα περνούσε σύντομα και ότι θα γινόμουν καλά. Ωστόσο σύντομα άρχισαν να βγαίνουν κάποιες εκκρίσεις από τον κόλπο μου και άρχισε να με πλημμυρίζει ο φόβος. Ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία», δήλωσε έντρομη η Velkovska, η οποία αναγκάστηκε τελικά να απευθυνθεί σε άλλους γιατρούς αφού η κατάστασή της συνεχώς χειροτέρευε.

Μια απλή ακτινογραφία (γκάλερι) είχε αποκαλύψει τον εφιάλτη: Οι χειρουργοί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας «8η Σεπτεμβρίου» όχι μόνο δεν είχαν καταφέρει να της αφαιρέσουν τα καρκινικά κύτταρα, αλλά ένωσαν το παχύ της έντερο με τον κόλπο της!

Τελικά, η Σκοπιανή πραγματοποίησε την επέμβαση αφαίρεσης του καρκίνου σε κάποιο άλλο ίδρυμα, ενώ με τη βοήθεια του δικηγόρου της, διεκδίκησε αποζημίωση από το νοσοκομείο.

Και μπορεί οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό ύψους περίπου 30.000 ευρώ, ωστόσο το νοσοκομείο αρνείται, ακόμα και σήμερα, τρία χρόνια μετά, να καταβάλει ολόκληρο το ποσό, έχοντας πληρώσει μόνο τα 2/3 στην άτυχη γυναίκα.

Για την ακρίβεια, ο διευθυντής του νοσοκομείου, Stojcev, ισχυρίζεται ότι δεν υποχρεούται να καταβάλει τα υπόλοιπα 10.000 ευρώ χωρίς δικαστική εντολή, αφού η ασφαλιστική τους εταιρεία αρνήθηκε να καλύψει όλο το ποσό της αποζημίωσης, ενώ το έγγραφο του συμβιβασμού δεν αναφέρει ποιος πρέπει να το καταβάλει...

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Velkovska, δηλώνει ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, δίνοντας νέο ραντεβού με τους διοικούντες το νοσοκομείο στις δικαστικές αίθουσες.

Σχετικές ειδήσεις