ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Σάλος από τις «καυτές» αποκαλύψεις Σαρκοζί για την Μπρούνι

Γαλλία: Σάλος από τις «καυτές» αποκαλύψεις Σαρκοζί για την Μπρούνι

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο για το βιβλίο.

«Φωτιές» έχει ανάψει στον Νικολά Σαρκοζί, ένας πρώην σύμβουλός του, ο Patrick Buisson, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στο βιβλίο La Cause du Peuple.

Ο Σαρκοζί «καυχιόταν για το ντεκολτέ της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι ακόμα και κατά τη διάρκεια υπουργικών συμβουλίων», αναφέρει στο βιβλίο του ο πρώην σύμβουλός του.

Ο Buisson, ο οποίος ήταν κάποτε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Σαρκοζί, τονίζει ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ήταν ένας «ψευτόμαγκας» που στην πραγματικότητα ήταν δέσμιος της πανέμορφης συζύγου του.

«Ο υποτιθέμενος γεννημένος ηγέτης ήταν στην πραγματικότητα ένας εύθραυστος γόης, ένας ψευτόμαγκας απόλυτα εξαρτημένος από την αγάπη. Ένας δυστυχισμένος που ψάχνει την αγάπη, ζώντας κάτω από την κυριαρχία μιας αυτοκρατορίας γυναικών», αναφέρεται στο βιβλίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικολά Σαρκοζί, είναι ένας από τους επτά υποψήφιους για το χρίσμα της Κεντροδεξιάς στη Γαλλία, ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν το 2017 στη χώρα.

Οι αποκαλύψεις αυτές θα μπορούσαν να «τορπιλίσουν» την κούρσα του Σαρκοζί για την προεδρία, πάνω που είχε αρχίσει να αποκτά δυναμική.

Σχετικές ειδήσεις