ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστική ιστορία κανιβαλισμού: «Διαμέλισαν και έφαγαν το γιο μου μέσα στη φυλακή» (vid)

Φρικιαστική ιστορία κανιβαλισμού: «Διαμέλισαν και έφαγαν το γιο μου μέσα στη φυλακή» (vid)

Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές El Tigre.

Ένας πατέρας στη Βενεζουέλα κατήγγειλε μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο 25χρονος γιος του δολοφονήθηκε άγρια από συγκρατούμενούς του και αφού τον διαμέλισαν, τον έφαγαν.

Ο γιος του Juan Carlos Herrera, είχε φυλακιστεί το 2015 για ληστεία και βρέθηκε στο επίκεντρο μιας εξέγερσης, που ξεκίνησε με αφορμή το γεγονός ότι οι φυλακές είχαν περισσότερους κρατούμενους από αυτό που μπορούσαν να αντέξουν.

«Ένα από τα άτομα που ήταν μαζί με τον γιο μου όταν δολοφονήθηκε, είδε όλα όσα συνέβησαν» δήλωσε ο πατέρας ο οποίος επισκέφτηκε τη φυλακή λίγες μέρες μετά την εξέγερση.

«Ο γιος μου και δύο άλλοι απήχθησαν από 40 άτομα. Τους μαχαίρωσαν τους κρέμασαν για να αιμορραγήσουν, και τότε ο διαβόητος Dorancel Vargas ο οποίος φυλακίστηκε το 1999 για κανιβαλισμό τους ακρωτηρίασε και με το κρέας τους τάισε τους κρατούμενους».

«Σας εκλιπαρώ να μου δώσετε έστω ένα οστό ώστε να μπορέσω να τον θάψω και έτσι να ανακουφίσω κάπως τον πόνο που νιώθω» κατέληξε, ο πατέρας στην συνέντευξή του.

O κανίβαλος Dorancel Vargas, την εποχή της σύλληψής του:

kanivalos

Σύμφωνα με τον Independent, μια ανώνυμη αστυνομική πηγή δήλωσε πως πράγματι μετά την εξέγερση δυο κρατούμενοι αγνοούνται, ενώ και ο υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων της χώρας επιβεβαίωσε πως αγνοούνται δυο άνθρωποι, όμως αρνήθηκε τα περί κανιβαλισμού.

Σχετικές ειδήσεις