ΚΟΣΜΟΣ

Η έκπληξη on air του Τραμπ στη σύζυγό του, Μελάνια (videos)

Η έκπληξη on air του Τραμπ στη σύζυγό του, Μελάνια (videos)

Όλο… εκπλήξεις, ακόμα και για τη σύζυγό του, Μελάνια, είναι ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύοντας συνεχώς πως η ζωή μαζί του είναι κάθε άλλο παρά βαρετή.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ανακοίνωσε λοιπόν κατά τη διάρκεια μιας κοινής τους συνέντευξης ότι η γυναίκα του θα εκφωνήσει «δύο ή τρεις ομιλίες» ως τις προεδρικές εκλογές, κάτι για το οποίο εκείνη προφανώς δεν είχε… ιδέα!

Η κυρία Τραμπ δεν έχει συμμετάσχει παρά ελάχιστα στην εκστρατεία του συζύγου της, καθώς όπως λέει, προτιμά να φροντίζει το 10χρονο γιο τους, Μπάρον, στη Νέα Υόρκη. Αυτό εξήγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε το ζεύγος στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Η προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου Μπάρον, ο γιος μας Μπάρον», επέμεινε, προσθέτοντας αναφερόμενη στο σύζυγό της: «Τον υποστηρίζω 100% και κάθε φορά που με χρειάζεται, να πάω πιθανόν (να συμμετάσχω στην εκστρατεία) μαζί του, πηγαίνω».

Ο υποψήφιος αποκάλυψε τότε πως η Μελάνια Τραμπ «θα εκφωνήσει δύο ή τρεις ομιλίες» ως τις εκλογές, αιφνιδιάζοντάς την εμφανώς στην τηλεοπτική εκπομπή που μεταδιδόταν απευθείας. «Ωωωω», ήταν η αντίδραση της συζύγου του.

«Είναι εξαιρετική όταν μιλάει. Είναι καταπληκτική ρήτορας, κι έχει συμφωνήσει να κάνει δύο ή τρεις ομιλίες, σημαντικές ομιλίες. Νομίζω ότι αυτό θα είναι σούπερ», συνέχισε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι η μοναδική σημαντική ομιλία που έχει εκφωνήσει μέχρι σήμερα η σύζυγος του υποψήφιου πλανητάρχη ήταν εκείνη στο συνέδριο του GOP τον Ιούλιο. Για τη συγκεκριμένη ομιλία της, η Τραμπ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις, επειδή μέρος της είχε αντιγραφεί σχεδόν κατά λέξη από μια ομιλία της νυν Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα…

Σχετικές ειδήσεις