ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νόμιζε πως ο άντρας της είχε πεθάνει και τον βρήκε ξαναπαντρεμένο σε άλλη πολιτεία!

ΗΠΑ: Νόμιζε πως ο άντρας της είχε πεθάνει και τον βρήκε ξαναπαντρεμένο σε άλλη πολιτεία!

Η εξαφάνισή του το 1993 είχε γίνει χωρίς καμία προειδοποίηση.

Πέρασαν 23 χρόνια από τότε που η Linda Iseler είχε να δει ή να ακούσει νέα από το σύζυγό της.

H Iseler από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, πίστευε πως ο σύζυγός της που είχε εξαφανιστεί μετά από 11 χρόνια γάμου, ήταν νεκρός. Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ Anthony Cardillo του αστυνομικού τμήματος της επαρχίας Πάσκο στη Φλόριντα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Με ρώτησε αν ήξερα κάποιον Richard Hoagland και του είπα: "Ναι, αυτός είναι ο πρώην σύζυγός μου"». Και ο ντετέκτιβ της απάντησε ότι «τον έχουμε υπό κράτηση».

Μετά την εγκατάλειψη της οικογένειάς του το 1993, ο Hoagland είχε μετακομίσει στη Φλόριντα όπου είχε φτιάξει μια νέα ταυτότητα από το μηδέν.

Η αστυνομία είπε πως υιοθέτησε την ταυτότητα ενός άνδρα που ονομαζόταν Terry Jude Symansky, ενός ψαρά που πέθανε το 1991.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια ο Terry Symansky έζησε μια κανονική ζωή στην κομητεία Pasco. Είχε σύζυγο ονόματι Mary κι έναν έφηβο γιο, είχε σπίτι και έκανε διάφορες δουλειές.

Η αλήθεια βγήκε στο φως όταν ένας ανιψιός του πραγματικού Terry Symansky, ξεκίνησε μια αναζήτηση της οικογένειάς του. Γνωρίζοντας ότι ο θείος του ήταν νεκρός, ο ανιψιός ανακάλυψε πως υπήρχε κάποιος με το ίδιο όνομα που ζούσε στην κεντρική Φλόριντα.

Φοβούμενοι πως ο ψεύτικος συγγενής μπορεί και να προσπαθούσε να τους βλάψει, η οικογένεια επικοινώνησε με τις Αρχές τον περασμένο Απρίλιο. Ο Hoagland συνελήφθη τον Ιούλιο αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες για δόλια χρήση άλλης ταυτότητας.

Εν τη απουσία του, η οικογένειά του δεν έμαθε ποτέ τι του συνέβη. «Μας κατέστρεψε. Μας άφησε χωρίς απολύτως τίποτα» δήλωσε η Iseler.

Η δεύτερη οικογένειά του στη Φλόριντα ήταν επίσης σοκαρισμένη με την πληροφορία πως ο άνθρωπός τους είχε κι άλλη ταυτότητα.

Σχετικές ειδήσεις