ΚΟΣΜΟΣ

Νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ - LIVE Αποτελέσματα: Ένα βήμα πριν το Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τράμπ

Νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ - LIVE Αποτελέσματα: Ένα βήμα πριν το Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τράμπ

Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα: Σαρώνει τα πάντα ο Ντόναλντ Τράμπ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και όλες τις δημοσκοπήσεις- Μεγάλη ανατροπή από τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κερδίζει Φλόριντα και Οχάιο, κάνοντας δύο αποφασιστικά βήματα προς το Λευκό Οίκο - Δείτε ζωντανά όλα τα αποτελέσματα των Αμερικανικών Εκλογών 2016 στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr 

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανατρέπει όλα τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις, όχι μόνο διατηρώντας το προβάδισμα στους εκλέκτορες, αλλά κερδίζοντας δύο πολιτείες «κλειδιά»: τη Φλόριντα και το Οχάιο.

Όλες οι εξελίξεις στο LIVE BLOG του Νewsbomb.gr

Η πρώτη θεωρείται κλειδί για την ανάδειξη του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ η δεύτερη αναδεικνύει από το 1964 πρώτο αυτόν που κερδίζει τελικά τη «μάχη» για την προεδρία των ΗΠΑ.

Παράλληλα, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το Λευκό Οίκο κέρδισε και τη Βόρεια Καρολίνα καταφέρνοντας ένα ακόμη πολύ ισχυρό πλήγμα στη Δημοκρατική αντίπαλό του με άλλες 15 εκλεκτορικές ψήφους.

Ενδεικτικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι στις 04.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης οι New York Times έδιναν «παράσταση νίκης» 58% στον Τραμπ, ενώ στην έναρξη της εκλογικής βραδιάς, το ποσοστό ήταν 84% υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον. Πλέον το ποσοστό του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών ανέρχεται στο 95%…

nyt
nyt2

Δείτε LIVE λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα και τους εκλέκτορες του κάθε υποψήφιου: