ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα Ελληνίδας στη Νέα Υόρκη - Τη σκότωσε από τη ζήλεια του (video)

Άγριο έγκλημα Ελληνίδας στη Νέα Υόρκη - Τη σκότωσε από τη ζήλεια του (video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ελληνική κοινότητα στο Λόνγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης από τον βίαιο θάνατο της 41χρονης Ελληνίδας από τη Ζάκυνθο.

Η ζήλια όπλισε το χέρι του 44χρονου Robert Crumb και δολοφόνησε την 41χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ τραυμάτισε την 16χρονη κόρη του Τίφανι, το πρωί της Παρασκευής (04/11).

Η Μαρία Κοντονή παιδί μεταναστών στην Αμερική, αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο της, καθώς ο σύζυγός της έκανε συχνά σκηνές ζηλοτυπίας, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σε έναν από τους πολλούς καβγάδες του ζευγαριού, ο 44χρονος άρπαξε το κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε στη σύζυγό του. Ο 12χρονος γιος τους, ακούγοντας τις φωνές προσπάθησε να τον σταματήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Τότε το αγοράκι, ειδοποίησε την αδερφή του η οποία έσπευσε να βοηθήσει και τραυματίστηκε από το κουζινομάχαιρο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 44χρονος το έσκασε από το σπίτι κι έπειτα από τρελή καταδίωξη, η αστυνομία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει σε ένα βενζινάδικο του Μπρούκλιν.

«Σε άγνωστη στιγμή, ο άνδρας μαχαίρωσε τον εαυτό του στο λαιμό και στους καρπούς», ανέφερε η αστυνομία.

Ο πατέρας της 41χρονης, Τάκης Κοντονής σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook παρακάλεσε φίλους και συγγενείς να προσευχηθούν για την ψυχή της Μαρίας.

Δείτε το βίντεο από την καταδίωξη!

Σχετικές ειδήσεις