ΚΟΣΜΟΣ

Νέος πρόεδρος ΗΠΑ: Το «μυστικό» που έδωσε τη νίκη στον Τραμπ

Νέος πρόεδρος ΗΠΑ: Το «μυστικό» που έδωσε τη νίκη στον Τραμπ

Νέος πρόεδρος ΗΠΑ: Η Kellyanne Conwayανέλαβε διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του μεγιστάνα στα τέλη Αυγούστου και περίπου σε τρεις μήνες, τον οδήγησε στη νίκη.

Το εγκώμιο της 49χρονης Kellyanne Conway πλέκουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον Guardian να γράφει χαρακτηριστικά: «Η Conway ήταν το "κρυφό όπλο" του Τραμπ, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο George Conway, ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Από το 1995 έχει τη δική της εταιρεία Δημοσκοπήσεων και υπήρξε πολιτικός σχολιαστής στο CNN, Fox News, Fox Business, και πολλά άλλα.

Με τη νίκη του Τραμπ την 8η Νοεμρίου, έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ αρχηγός μια επιτυχημένης προεκλογικής εκστρατείας.

«Aισθάνομαι όμορφα. Αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να συμβάλω σε αυτή την επιτυχία», είπε η Conway στη New York Post.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Conway δήλωσε πως για να σταματήσουν οι διαδηλώσεις κατά του νεοεκλεγέντα προέδρου πρέπει να... βάλουν το χεράκι τους, ο απερχόμενος πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, υπονοώντας ότι τα επεισόδια θα συνεχιστούν όσο εκείνοι το επιτρέπουν.

Σχετικές ειδήσεις