ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον πέταξε το τηλέφωνο σε άγριο καβγά με τη Χίλαρι

ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον πέταξε το τηλέφωνο σε άγριο καβγά με τη Χίλαρι

Αποκαλύψεις για το κλίμα που επικρατούσε κατά την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Πολεμική ατμόσφαιρα φαίνεται ότι επικρατούσε στο περιβάλλον της Χίλαρι Κλίντον λίγο πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Ο συγγραφέας Εντ Κλέιν, ο οποίος έγραψε το τέταρτο βιβλίο του για τους Κλίντον από το 2005, βρισκόταν μαζί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν ξέσπασε ο άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, μέσω τηλεφώνου, με αφορμή την έρευνα του FBI για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Χίλαρι.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών υποστήριζε ότι η πτώση των ποσοστών της οφειλόταν στη νέα έρευνα που διέταξε το FBI για την ηλεκτρονική της αλληλογραφία, με τον σύζυγό της να εκφράζει την διαφωνία του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κλέιν, ο Μπιλ Κλίντον δεν δεχόταν την εξήγηση της Χίλαρι και επέρριψε ευθύνες στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του επιτελείου της Χίλαρι, κατονομάζοντας ως υπεύθυνους τόσο την ίδια, όσο και τους συνεργάτες της Ρόμπι Μουκ και Τζον Ποντέστα.

«Ο Μπιλ είχε κοκκινίσει τόσο πολύ από τα νεύρα του, που τρόμαξα ότι θα πάθει ανακοπή καρδιάς. Εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που στο τέλος εκτόξευσε το τηλέφωνο στο ταβάνι του δωματίου που βρισκόμασταν», τόνισε ο Κλέιν.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Μπιλ Κλίντον ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος, καθώς οι σύμβουλοι της Χίλαρι αγνόησαν παντελώς την εισήγησή του να επικεντρώσουν την προεκλογική εκστρατεία στον οικονομικό τομέα.

«Οι επίθεσεις προς τον Τραμπ πρόσφεραν τροφή στα media, αλλά δεν περνούσαν το σωστό μήνυμα προς τους πολίτες, ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση», τόνισε ο Κλέιν, αποκαλύπτοντας μία ακόμη ατάκα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις