ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο φρίκης: Νεαρή ξανθιά έκανε σεξ με το σκύλο της για να...

Βίντεο φρίκης: Νεαρή ξανθιά έκανε σεξ με το σκύλο της για να...

Δεν πίστευε στα αυτιά του ακόμα και ο δικαστής με τη σοκαριστική ομολογία μιας νεαρής Αυστραλής η οποία κατηγορείται για κτηνοβασία.

Αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα κάγκελο, όταν ψάχνοντας το κινητό της 27χρονης Jenna Louise Driscoll από το Brisbane, την οποία βάρυναν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, βρήκαν βίντεο στα οποία έκανε σεξ με το σκύλο της, ράτσας pitbull!

Τα τρία ντοκουμέντα την οδήγησαν τότε (Οκτώβριο του 2014) στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ωστόσο μετά την καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2016..

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το νόμο περί κτηνοβασίας, η RSPCA (οργάνωση για τη φροντίδα και την προστασία των ζώων) μπορεί να επέμβει μόνο αν αποδειχθεί ότι το ζώο κακοποιήθηκε ή βασανίστηκε. Ως εκ τούτου, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει την Jenna να επιστρέφει σπίτι της μαζί με το άτυχο τετράποδο, το οποίο είχε για πολλά χρόνια, και έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων...

australi skilos2

Η νεαρή σερβιτόρα επέστρεψε ωστόσο σήμερα (18/11) στο δικαστήριο, όπου με δάκρυα στα μάτια ομολόγησε την ενοχή της για τις κατηγορίες της κτηνοβασίας και της διακίνησης ναρκωτικών που τη βαραίνουν.

«Ήταν αποκρουστικά και τελείως παρά φύσιν», σχολίασε για τα βίντεο ο δικαστής της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η Driscoll υποστήριξε πάντως ό,τι προέβη στην κτηνοβασία προκειμένου να ερεθίσει το σύντροφό της, ενώ ο δικηγόρος της, James Godbolt, εστίασε τόσο στην εξαιρετικά δύσκολη παιδική ηλικία της, όσο και στη διαταραγμένη σχέση που διατηρούσε επί έξι χρόνια με τον τότε «προβληματικό» φίλο της, προκειμένου να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά και να καταδικαστεί με αναστολή.

Λόγω της έκτασης που είχε πάρει μάλιστα η υπόθεση, φοβούμενη τη δημόσια διαπόμπευση, η όμορφη Αυστραλή είχε διακόψει τις σπουδές της από το Πανεπιστήμιο του Νότιου Κουίνσλαντ όπου φοιτούσε.

«Είναι κάτι που σε στιγματίζει και προκαλεί αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία», ανέφερε επίσης ο δικαστής Terry Martin.

australi skilos

Η Driscoll, η οποία κατηγορείται επίσης ότι κάρφωσε μία γυναίκα με πιρούνι και δάγκωσε δύο φορές ένα παιδί, έφυγε από το σπίτι της όταν ήταν 16 χρονών, προκειμένου να ζήσει με έναν κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα. Μετά από λίγα χρόνια και ενώ ήταν και η ίδια χρήστης, ξεκίνησε να διακινεί κάνναβη, έχοντας 15 τακτικούς πελάτες, 6 προμηθευτές και κινητό τηλέφωνο αποκλειστικό για αυτή τη «δουλειά».

Δεν κατάφερε πάντως να συγκρατήσει για μία ακόμη φορά τα δάκρυά της όταν ο δικαστής τής ανακοίνωσε ότι θα μάθει την ποινή της την ερχόμενη Δευτέρα.

Σχετικές ειδήσεις