ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - σοκ για τη δολοφονία 25χρονης συνοδού πολυτελείας από εκατομμυριούχο

Αποκάλυψη - σοκ για τη δολοφονία 25χρονης συνοδού πολυτελείας από εκατομμυριούχο

Νέες αποκαλύψεις - «φωτιά» για τη δολοφονία 25χρονης συνοδού πολυτελείας από τον εκατομμυριούχο φίλο της, που σόκαρε την Αγγλία.

Συγκλονισμένο το Ηνωμένο Βασίλειο από τα όσα υποστήριξε ο 54χρονος εκατομμυριούχος Peter Morgan, ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα (12/12), που κατηγορείται για το φόνο της 25χρονης φίλης του. Συγκεκριμένα ο 54χρονος ανέφερε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την φίλη του, αλλά να την «τρομάξει», καθώς η ίδια τον εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει φωτογραφίες τους από τις ερωτικές τους συνευρέσεις προκειμένου να του πάρει χρήματα!

nintchdbpict000285348707

Ο 54χρονος, o οποίος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 25χρονη συνοδό Georgina Symonds μέσα στο μπανγκαλόου που της είχε παραχωρήσει για να ζει στο Νιούπορτ, υποστήριξε ότι η αγαπημένη του είχε σχεδιάσει με τον εραστή της να τον ξετινάξουν οικονομικά. Ο ίδιος πληροφορήθηκε το... σχέδιο της από τους κοριούς που είχε τοποθετήσει μέσα στο οίκημα.

Μάλιστα, ο Μorgan ζητά να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό καθώς – όπως υποστηρίζει – πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

nintchdbpict0002853487291

«Παραδέχτηκε ότι μου είπε ψέματα πως η πρόνοια θα της έπαιρνε το παιδί για να μου αποσπάσει περισσότερα χρήματα», κατέθεσε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο, ο οποίος τόνισε πως αν και ήταν σίγουρος για τις προθέσεις της, ωστόσο η κρυφή συνομιλία με τον εραστή της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο 54χρονος συνέχισε την κατάθεσή του, λέγοντας πως η νεαρή συνοδός πολυτελείας περηφανευόταν στον εραστή της για όλα τα πράγματα που της είχε αγοράσει. Σύμφωνα με την κατάθεση του Morgan, η νεαρή είπε ξεκάθαρα ότι σκόπευε να τον αναγκάσει να της γράψει το μπανγκαλόου που έμενε και να τον «ξετινάξει», κάτι που ο ίδιος ερμήνευσε ως παραδοχή ότι επρόκειτο να τον εκβιάσει.

Η 25χρονη είχε στην κατοχή της φωτογραφίες από ερωτικές συνευρέσεις του 54χρονου με την ίδια και με μια άλλη κοπέλα, μερικές από τις οποίες είχαν λάβει χώρα στο σπίτι του παντρεμένου άνδρα και πατέρα δύο παιδιών.

«Ακούγοντάς τη, σιγουρεύτηκε ότι επρόκειτο να με εκβιάσει και ότι δεν θα ησύχαζα ποτέ από εκείνη. Ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ για να την σταματήσω ήταν να την τρομάξω», κατέληξε στην απολογία του ο 54χρονος.

Σχετικές ειδήσεις