ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Τζιχαντιστές γονείς φιλούν τις κόρες τους πριν τις στείλουν να ανατιναχτούν

Βίντεο σοκ: Τζιχαντιστές γονείς φιλούν τις κόρες τους πριν τις στείλουν να ανατιναχτούν

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τζιχαντιστές γονείς να δίνουν αποχαιρετιστήριο φιλί στις κόρες τους, λίγο πριν τις στείλουν να ανατιναχθούν -Εικόνες που προκαλούν σοκ και θλίψη.

Είναι η στιγμή που τζιχαντιστές γονείς φιλούν και αποχαιρετούν τις κόρες τους λίγο πριν το ένα από τα κοριτσάκια, ηλικίας επτά ετών, μπει σε αστυνομικό τμήμα στη Συρία και ανατιναχθεί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 7χρονη πιστεύεται πως μπήκε στο αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού και σκοτώθηκε σε έκρηξη. Τα κορίτσια ακούγονται να λέγονται «Αλλαχού Ακμπάρ» πριν φιλήσουν τη μητέρα τους και φύγουν.

Ήταν η 16η Δεκεμβρίου όταν η 7χρονη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και σκοτώθηκε στην έκρηξη κατά την οποία τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με Σύρους δημοσιογράφους, οι δύο ενήλικοι που φαίνονται στο βίντεο είναι οι γονείς των κοριτσιών.

Στο βίντεο η μητέρα αγκαλιάζει την 7χρονη Islam και τη μεγαλύτερη αδελφή της Fatima ενώ ο άνδρας τη ρωτάει γιατί στέλνει τις κόρες της σε τζιχάντ ενώ είναι τόσο μικρές.

«Κανείς δεν είναι μικρός όταν πρόκειται για τζιχάντ καθώς κάθε μουσουλμάνος αναμένεται να συμμετέχει» απαντά εκείνη. Στη συνέχεια εκείνος προσεύχεται στον Αλλάχ να αποδεχθεί τη θυσία της γυναίκας.

Δείτε το βίντεο!

Δείτε το βίντεο από την έκρηξη στο αστυνομικό τμήμα!

Σχετικές ειδήσεις