ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Δεν ήταν λάθος η δημοσιοποίηση των ονομάτων των αστυνομικών που σκότωσαν τον Άμρι

Ιταλία: Δεν ήταν λάθος η δημοσιοποίηση των ονομάτων των αστυνομικών που σκότωσαν τον Άμρι

Ειδήσεις για τρομοκρατική επίθεση Βερολίνο:Της απόφασης των ιταλικών Αρχών να δημοσιοποιούσουν τα ονόματα των αστυνομικών που εντόπισαν και πυροβόλησαν το μακελάρη του Βερολίνου στο Μιλάνο, υπεραμύνθηκε ο επικεφαλής της ιταλικής αστυνομίας.

«Δεν ήταν λάθος η δημοσιοποίηση των ονομάτων των αστυνομικών που εντόπισαν και πυροβόλησαν τον 'Αμρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φράνκο Γκαμπριέλλι.

«Οι δυο άνδρες της αστυνομίας δεν έχουν εκτεθεί. Αντιθέτως, αναγνωρίσαμε την μεγάλη προσφορά τους», πρόσθεσε ο Γκαπριέλλι, σύμφωνα με τον οποίο «η νέα αυτή τρομοκρατία δεν είναι σαν και εκείνη της δεκαετίας του εβδομήντα, η οποία έπληττε μεμονωμένα άτομα».

Ο αρχηγός της ιταλικής αστυνομίας εκτιμά μάλιστα πως «οι νέοι αυτοί τρομοκράτες, στην πραγματικότητα, θέλουν να πλήξουν μια γενικότερη ταυτότητα: κινδυνεύουν, δηλαδή, όλοι όσοι ανήκουν στις αστυνομικές δυνάμεις και τους καραμπινιέρους».

Ο Φράνκο Γκαπριέλλι, πάντως, με ειδική του εγκύκλιο, ζήτησε από όλα τα μέλη της αστυνομίας, «να δείξουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή», διότι δεν μπορούν να αποκλεισθούν επιθέσεις που μπορούν να θεωρηθούν αντίποινα και εκδίκηση για το θάνατο του 'Ανις 'Αμρι.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο

Σχετικές ειδήσεις