ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κοριτσάκι αφού άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα βιάστηκε άγρια και βρέθηκε δίπλα στο νεκρό...

Φρίκη: Κοριτσάκι αφού άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα βιάστηκε άγρια και βρέθηκε δίπλα στο νεκρό...

Ακόμα και οι διασώστες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ξεσπώντας σε λυγμούς, όταν εντόπισαν μια αγνοούμενη 12χρονη σε δάσος της Κολομβίας.

Η μικρή, η οποία απήχθη από το κρεβάτι της τη νύχτα των Χριστουγέννων αφού άνοιξε τα δώρα της και γιόρτασε με την οικογένειά της, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και βαριά τραυματισμένη. Δίπλα της αιωρούνταν η σορός του απαγωγέα της…

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας κρεμάστηκε από ένα δέντρο βάζοντας τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα βίασε και κακοποίησε άγρια το άτυχο κοριτσάκι. Πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν όλο το κουβάρι της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, συνδέοντας ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ.

koritsak kolomvia2

Η αστυνομία της Arauca, αλλά και οι ντόπιοι, κινητοποιήθηκαν όταν οι γονείς της 12χρονης δήλωσαν την εξαφάνισή της αργά το βράδυ των Χριστουγέννων. Πήγαν να ελέγξουν αν είναι καλά και διαπίστωσαν ότι λείπει από το κρεβάτι της.

Την εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, στη μέση του δάσους, ενώ βίντεο από τη συγκλονιστική στιγμή της διάσωσής της είδε το φως της δημοσιότητας επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

apagwgi

Ένας πυροσβέστης, μάλιστα, λύγισε στη θέα των τραυμάτων της μικρής, η οποία φέρεται επίσης να βασανίστηκε.

«Έχει εμφανή σημάδια κακοποίησης, τόσο σεξουαλικής όσο και σωματικής, αφυδάτωσης, αλλά και εγκεφαλικής βλάβης», δήλωσε ο Alvaro Perez, επικεφαλής του Task Army της Quiron, σημειώνοντας πως ο δράστης ήταν από τη Βενεζουέλα και βρέθηκε νεκρός δίπλα της στο δάσος…

Σχετικές ειδήσεις