ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό έγκλημα: Τη σκότωσαν για να της κλέψουν το βρέφος από την κοιλιά

Φρικιαστικό έγκλημα: Τη σκότωσαν για να της κλέψουν το βρέφος από την κοιλιά

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει την 21χρονη Thaina da Silva Pinto να προσεγγίζει μια έγκυο στον δρόμο και στην συνέχεια να εξαφανίζεται μαζί της.

Ένα ζευγάρι στη Βραζιλία που δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει φέρεται να απήγαγε μια έγκυο μητέρα με σκοπό να κλέψουν το έμβρυο που κυοφορούσε. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσουν και την γυναίκα και το παιδί, σύμφωνα με τη Mirror.

Οι Αρχές της Βραζιλίας, έχουν ήδη συλλάβει την 21χρονη Thaina da Silva Pinto και τον 22χρονο Fabio Luiz Lima, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να ανοίξουν την κοιλιά της γυναίκας για να αφαιρέσουν το έμβρυο.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το 21χρονη να προσεγγίζει μια έγκυο στον δρόμο και στην συνέχεια να εξαφανίζεται μαζί της.

Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της 22χρονης Rayanni Christini Costa, οι Αρχές τελικά εντόπισαν το νεκρό της σώμα θαμμένο μαζί με το έμβρυο στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού. Το ζευγάρι φέρεται να προσπάθησε να της ανοίξει την κοιλιά για να μεγαλώσουν το μωρό της ως παιδί τους, όμως το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί και η γυναίκα και το έμβρυο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι αφού άνοιξε την κοιλιά της Costa το ζευγάρι, συνειδητοποίησε ότι η 22χρονη ήταν 7 μηνών έγκυος και όχι 8,5 όπως τους είχε πει.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις