ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Νέος συναγερμός στην πόλη - Δύο συλλήψεις αλλοδαπών

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Νέος συναγερμός στην πόλη - Δύο συλλήψεις αλλοδαπών

Αστυνομικές επιχειρήσεις απ' άκρη σε άκρη της Κωνσταντινούπολης - Νέες συλλήψεις αλλοδαπών - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν σήμερα Τρίτη (03/01) στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του νυχτερινού κέντρου "Reina" την Πρωτοχρονιά, όπως μετέδωσαν το πρακτορείο Dogan και το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Σύμφωνα με το Dogan, οι δύο αλλοδαποί, η εθνικότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, συνελήφθησαν στην είσοδο του τερματικού σταθμού των διεθνών αναχωρήσεων και μεταφέρθηκαν στη γενική αστυνομική διεύθυνση της Κωνσταντινούπολης.

Προς το παρόν, αυτές είναι και οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές.

Παράλληλα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Τρίτης για τον εντοπισμό υπόπτου, κοντά στο γήπεδο της Μπεσίκτας.

Υπενθυμίζεται ότι, το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση, στην οποία 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο δράστης εξακολουθεί να καταζητείται.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το βράδυ της Δευτέρας (02/01), πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις σε διάφορα σημεία της Πόλης από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και μετά από καταγγελίες πολιτών ότι είδαν το δράστη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Σχετικές ειδήσεις