ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Η «μαύρη» χήρα έκανε σεξ με τον εραστή της ενώ ο Αμοιρίδης κοιμόταν δίπλα - Πώς τον εκβίαζε

ΣΟΚ: Η «μαύρη» χήρα έκανε σεξ με τον εραστή της ενώ ο Αμοιρίδης κοιμόταν δίπλα - Πώς τον εκβίαζε

Νέες πτυχές της υπόθεσης με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν θυμηδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «μαύρη χήρα» του άτυχου Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, τον εκβίαζε ζητώντας του χρήματα και απειλώντας τον πως αν δεν της τα έδινε, θα έκανε παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της, για να «σπιλώσει» τη δημόσια εικόνα του.

Αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στην κατοικία του πρέσβη, ενώ ο ίδιος κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο!

Με βάση τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο ανιψιός του βραζιλιάνου εραστή της κατέθεσε πως η Φρανσουάζ ήταν ο ιθύνων νους της δολοφονίας του πρέσβη και ο ίδιος είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του αν δεν συμμετείχε στη δολοφονία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης δεν είχε αποκαλύψει στην ηλικιωμένη μητέρα του για την ύπαρξη της 11χρονης κόρης του, που δεν ήταν βιολογικό του παιδί, αλλά είχε ιδιαίτερη αγάπη και δέσιμο μαζί της.

Οι έρευνες τώρα στρέφονται και στον εντοπισμό τυχόν ασφαλειών ζωής και διαθήκης , ενώ οι αρχές έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στο μεταξύ η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, βρίσκεται έγκλειστη στο τεράστιο κτηριακό συγκρότημα φυλακών στο Μπανγκού του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Σχετικές ειδήσεις