ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Ιερέας οργάνωνε όργια μέσα στην εκκλησία, γύριζε πορνό και εξέδιδε 15 γυναίκες!

Σάλος: Ιερέας οργάνωνε όργια μέσα στην εκκλησία, γύριζε πορνό και εξέδιδε 15 γυναίκες!

Σοκ στην κοινή γνώμη και την τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τις (τουλάχιστον) ανήθικες δραστηριότητες ενός ιερέα στην Ιταλία.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο, χωρίς προηγούμενο, με πρωταγωνιστή έναν οικογενειάρχη ιερέα έπεσε σαν βόμβα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν και ήρθε στην επιφάνεια.

Ο καθολικός, λοιπόν, ιερωμένος της μικρής πόλης Σαν Λαζάρο, στην Πάντοβα, Αντρέα Κοντίν, κατηγορείται ότι όχι μόνο γύριζε ταινίες πορνό - και τις έκρυβε σε πακέτα με παπικά ονόματα – μέσα στην εκκλησία του, όχι μόνο διοργάνωνε όργια, αλλά εξέδιδε και τουλάχιστον 15 γυναίκες, οι οποίες ήταν και ερωμένες του!

Την ώρα μάλιστα που οι αρχές διεξάγουν έρευνα εις βάρος του για πολλά αδικήματα, ανάμεσα στα οποία και η άσκηση ψυχολογικής βίας, ο 48χρονος ιερέας έφυγε για διακοπές στην Κροατία με την οικογένειά του!

Ανακάλυψαν, δε, συλλογή σεξουαλικών βοηθημάτων και βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου, πολλά από τα οποία είχαν γυριστεί μέσα στην εκκλησία του, ενώ -σύμφωνα πάντα με τα τοπικά Μέσα - ο Κοντίν ανέβαζε αγγελίες των ερωμένων του με τις οποίες είχε επισκεφθεί θέρετρο γυμνιστών στην Cap d’Agde της νότιας Γαλλίας, σε ιστοσελίδες ανταλλαγής συντρόφων!

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελίες τριών ενοριτισσών του ιερέα. Αρχικά οι καταγγελίες έγιναν στον τοπικό επίσκοπο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η εκκλησία δεν παρέπεμψε το ζήτημα στην αστυνομία, με την αιτιολογία πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εσωτερική έρευνα..

«Υπήρχαν πάντα πολλές γυναίκες γύρω του. Στην αρχή δεν το καταλάβαινα, αλλά μετά συνειδητοποίησα τι γινόταν», εκμυστηρεύτηκε μια 49χρονη, η οποία υπήρξε ερωμένη του ιερέα, στην τοπική ιστοσελίδα «Il Mattino di Padova»

Σχετικές ειδήσεις