ΚΟΣΜΟΣ

Έσωσε την κόρη του από βιασμό και «έσπασε» στο ξύλο τον Σύριο δράστη

Έσωσε την κόρη του από βιασμό και «έσπασε» στο ξύλο τον Σύριο δράστη

«Ήρωα» τον χαρακτήρισε η τοπική αστυνομία.

Μια 23χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα της στην πόλη Kleve της Γερμανίας και στο γυρισμό (τα ξημερώματα στις 05:30) το πρωί, επειδή δεν έβρισκε ταξί, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της με τα πόδια, σύμφωνα με τη Sun.

Ωστόσο, στο δρόμο για το σπίτι, η νεαρή κοπέλα κατάλαβε πως κάποιος είναι από πίσω της και την ακολουθεί και τηλεφώνησε στον πατέρα της. Ο 57χρονος δίχως να χάσει καιρό, πήρε το μηχανάκι του και έτρεξε στο σημείο που βρισκόταν η κόρη.

Όπως αναφέρει η Sun, όταν έφτασε εκεί, αντίκρισε τον 23χρονο Σύριο να έχει καθηλώσει την κόρη του στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα για να την βιάσει.

Ο 57χρονος πατέρας, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον νεαρό άνδρα. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 23χρονος ήταν μεθυσμένος, ενώ από το πολύ ξύλο που έφαγε, έπεσε αναίσθητος στην άσφαλτο.

Ο πατέρας της κοπέλας, κάλεσε λίγο αργότερα την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να τον παραλάβουν. Ο Σύριος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

Σχετικές ειδήσεις