ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκαν στον κόλπο ανήλικης τρία διαφορετικά σπέρματα! Το γιατί θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο ()

Βρήκαν στον κόλπο ανήλικης τρία διαφορετικά σπέρματα! Το γιατί θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο ()

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η φρικιαστική είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 17χρονης από την ίδια τη μητέρα της, προκειμένου να μείνει έγκυος στο παιδί της!

Και αυτό γιατί το νοσηρό μυαλό της ξεπέρασε σε φρικαλεότητα ακόμα και την πιο αρρωστημένη και βδελυρή φαντασία.

Μια γυναίκα λοιπόν από το Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα των ΗΠΑ προσπάθησε να γονιμοποιήσει την ανήλικη κόρη της, χρησιμοποιώντας ένα όργανο για γέμιση γαλοπούλας! Σε αυτό έβαλε μέσα το σπέρμα του συζύγου της και πατριού της έφηβης, γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε η ίδια να μείνει έγκυος!

Οι λεπτομέρειες μάλιστα που είδαν το φως της δημοσιότητας από την απολογία της μητέρας και την περιγραφή της κόρης της επιτείνουν την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Η 37χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αφού έκανε σεξ με το σύζυγό της, συνέλλεξε και πάγωσε το σπέρμα του, το οποίο έδωσε στην κόρη της για να το εισαγάγει στη μήτρα της.

Μόνο που η κατάθεση της 17χρονης αποκάλυψε μια άλλη, πιο φρικιαστική εκδοχή της ιστορίας.

Σύμφωνα με αυτήν, η μητέρα της την έστειλε να αγοράσει ένα όργανο εμφύτευσης από αυτά που γεμίζουν τις γαλοπούλες και επιχείρησε να εγχύσει το σπέρμα μέσα της!

«Είσαι έτοιμη να γεννήσεις το παιδί μου;», φέρεται μάλιστα να της είπε πριν της ζητήσει να βγάλει τα ρούχα της και να καθίσει στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά.

Το κορίτσι ρώτησε τότε τι ήταν αυτό μέσα στον εμφυτευτή, ωστόσο η μητέρα της όχι μόνο δεν της απάντησε, αλλά συνέχισε την εφαρμογή του ειδεχθούς σχεδίου της μέχρι το τέλος.

Ακολούθως, αναστατωμένη η 17χρονη ενημέρωσε τον πατριό της και εραστή της μητέρας της για το περιστατικό, με αποτέλεσμα εκείνος να καλέσει τις Αρχές.

Δείγμα DNA που ελήφθη από το κορίτσι αποκάλυψε μάλιστα ότι το μείγμα αποτελούνταν από γεννητικό υλικό τουλάχιστον τριών ατόμων!

Ερωτηθείσα, δε, από τους αστυνομικούς, η ανήλικη είπε ότι είδε τη μητέρα της να παίρνει δείγμα και από έναν ακόμη εμφυτευτή, δίχως να γνωρίζει τι είναι. Αργότερα της είπε ότι ήταν «τα αυγά της», εννοώντας προφανώς τα ωάριά της!

Η 37χρονη Αμερικανίδα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση.

Σχετικές ειδήσεις