ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος μυστήριο: Έστειλε σοκολάτες στα παιδιά της του Αγίου Βαλεντίνου και την βρήκαν νεκρή! (vid)

Θάνατος μυστήριο: Έστειλε σοκολάτες στα παιδιά της του Αγίου Βαλεντίνου και την βρήκαν νεκρή! (vid)

Μυστήριο με τον θάνατο της 31χρονης Lisa Williams που βρέθηκε νεκρή σε παραλία λίγες ημέρες αφότου έστειλε μια κάρτα για του Αγίου Βαλεντίνου στα 5 παιδιά της.

Η 31χρονη έγραψε στα παιδιά της πως τα αγαπάει με όλη της την καρδιά λίγες ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα της καμένο σε παραλία στην Ουαλία. Μαζί με την κάρτα είχε στείλει και τις αγαπημένες σοκολάτες τους καθώς και ένα κολιέ για την κόρη της με το σημείωμα «για όταν μεγαλώσεις».

Η Williams, είχε ταχυδρομήσει την κάρτα στις 12 Φεβρουαρίου ώστε να φτάσει έγκαιρα στα παιδιά της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ μια ώρα πριν από τον θάνατό της είχε ποστάρει μια φωτογραφία από το πακέτο στη σελίδα της στο Facebook.

«Σας αγαπώ με όλη μου την ουαλική καρδιά. Ένα αγαπησιάρικο πακέτο και γλυκά για του Αγίου Βαλεντίνου. Θα σας δω όλους σύντομα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Το πτώμα της 31χρονης γυναίκες βρέθηκε από άνδρα ασφαλείας στο λιμάνι Holyhead γύρω στις 22.40 το βράδυ της Κυριακής. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο θάνατός της δεν είναι ύποπτος, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα επίσημη έρευνα ταυτοποίησης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις