ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Σκότωσαν εν ψυχρώ 2χρονο αγοράκι σε live μετάδοση στο Facebook (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βίντεο σοκ: Σκότωσαν εν ψυχρώ 2χρονο αγοράκι σε live μετάδοση στο Facebook (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ειδήσεις | ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Σικάγο στις ΗΠΑ, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της διπλής δολοφονίας ενός μικρού αγοριού μόλις δύο ετών κι ενός νεαρού άνδρα.

Το τραγικό περιστατικό μεταδόθηκε απευθείας από το live του Facebook και έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Ο μόλις δύο ετών Λάβονταϊ Γουάιτ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός κόκκινου αυτοκινήτου μαζί με την 20χρονη θεία του και έναν 26χρονο άνδρα.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γαζώθηκε από σφαίρες, μία από τις οποίες βρήκε το αγοράκι στο κεφάλι κι άλλη μία στον κεφάλι του 26χρονου, ενώ η θεία του μικρού τραυματίστηκε, δεχόμενη μια σφαίρα στο στομάχι.

Η αστυνομία του Σικάγο απέδωσε το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στον 26χρονο άνδρα και μια εγκληματική συμμορία της πόλης.

Η βία και η εγκληματικότητα έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις στο Σικάγοτο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, με τον Ντόναλντ Τραμπ να στέλνει τελεσίγραφο στην πόλη ότι θα σταλεί άμεσα ισχυρό κλιμάκιο της ομοσπονδιακής αστυνομίας, για να αντιμετωπιστούν τα αυξημένα κρούσματα ανομίας.