ΚΟΣΜΟΣ

Αντριάνα Λίμα: Θέλω να με θέλετε για το…

Αντριάνα Λίμα: Θέλω να με θέλετε για το…

Η Αντριάνα Λίμα έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή από την απίστευτη ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα. Εξάλλου αυτά ήταν που την έχρισαν ως έναν από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret και χάρη στο όμορφο πρόσωπο και το σώμα με τις τέλειες αναλογίες έβγαλε πολλά εκατομμύρια δολάρια στα χρόνια της καριέρα της ως σούπερ μόντελ.

Τώρα όμως, η 35χρονη Αντριάνα κάνει μία στροφή στην καριέρα και τη ζωή της και θέλει να ακολουθήσει έναν πιο πνευματικό τρόπο ζωής. Για τον λόγο αυτό θέλει πλέον οι άνθρωποι να την εκτιμούν περισσότερο για το μυαλό της και όχι για την εμφάνισή της.

Έτσι ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας στους θαυμαστές της τον νέο τρόπο προσέγγισης της ζωής, ύστερα από τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Ευτυχία στο Μαϊάμι.

Η φωτογραφία δείχνει τον ιδρυτή του κινήματος «Η Τέχνη της Ζωής» και γκουρού Σρι Σρι Ραβί Σανκάρ να μιλάει στη σκηνή της Διάσκεψης.

«Οι σκέψεις μου μετά από τη διδασκαλία του: Θέλω οι άνθρωποι να κοιτάζουν πέρα από το πρόσωπο και το σώμα μου, όπως ο Σρι Σρι λέει, ένα μυαλό δεν έχει πρόσωπο και σώμα, και με αυτό, είπε έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα και την αλήθεια», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Αντριάνα.

Εξάλλου, λίγες ημέρες νωρίτερα, το μοντέλο είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία από τις πνευματικές της αναζητήσεις, στις οποίες συχνά αναφέρεται το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά ήταν φωτογραφία μέσα σε μία ορθόδοξη εκκλησία, όπου στέκεται μπροστά από μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, την οποία ακουμπά με το αριστερό της χέρι, ενώ στο άλλο κρατάει ένα κεράκι. Κοιτάζει το φακό σοβαρή, χωρίς να χαμογελά και στη λεζάντα γράφει στα πορτογαλικά: «Άγιος Γεώργιος/Μπροστά/Πίσω/Δεξιά/Αριστερά/Στέμμα/Στα πόδια μου».

lima 2

Πηγή: APE-MPE, Reuters, Instagram

Σχετικές ειδήσεις