ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφίες: «Καυτή» δασκάλα ποζάρει χαμογελαστή μετά από σεξ με ανήλικο μαθητή της

Φωτογραφίες: «Καυτή» δασκάλα ποζάρει χαμογελαστή μετά από σεξ με ανήλικο μαθητή της

Μπορεί τελευταία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες «άτακτες» δασκάλες (κυρίως στις ΗΠΑ), οι οποίες παραδίδουν σεξουαλικά μαθήματα, εκτός ύλης, σε μαθητές τους, ωστόσο η περίπτωση της Σάρα Φολκς είναι ξεχωριστή.

Και αυτό γιατί καμία δασκάλα μέχρι τώρα, αφού ομολόγησε πως έκανε σεξ με ανήλικο, δεν πόζαρε τόσο χαμογελαστή στον αστυνομικό φακό!

«Αφού με συνέλαβαν που με συνέλαβαν», σου λέει, «να μην βγω και ωραία στη φωτογραφία;».

daskala

Ίσως πάλι και να ήθελε να δείξει ότι δεν ξεμυάλισε τον ανήλικο μαθητή, αλλά αυτός «τυφλώθηκε» από τα κάλλη της.
Όπως και να έχει η 27χρονη καθηγήτρια λυκείου στο Τέξας, η οποία παραδέχθηκε την παράνομη σχέση με το μαθητή της, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες που ενδέχεται να τη στείλουν στη φυλακή ακόμα και για πολλά χρόνια.

folks4

Η Φολκς, η οποία δίδασκε ανατομία (τυχαίο;), φυσιολογία και περιβαλλοντικά συστήματα έχει μάλιστα τεθεί σε διαθεσιμότητα, ωστόσο αφέθηκε προς το παρόν ελεύθερη με εγγύηση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο 17χρονος, ερωτηθείς από τους αστυνομικούς, παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με την παντρεμένη καθηγήτριά του. Η ερωτική σχέση τους ξεκίνησε λίγο αφότου η ξεδιάντροπη καθηγήτρια ανέλαβε τα καθήκοντά της στο σχολείο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σχετικές ειδήσεις