ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Λονδίνο: Αναγνωρίστηκε και το τέταρτο θύμα - Πέθανε με μουσική των Queen

Επίθεση Λονδίνο: Αναγνωρίστηκε και το τέταρτο θύμα - Πέθανε με μουσική των Queen

Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο:Τουλάχιστον άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 75χρονος Άγγλος από το Streatham του νότιου Λονδίνου, είναι το τέταρτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε την Τετάρτη (22/03).

Πρόκειται για τον Leslie Rhodes, που όπως ανακοίνωσε η αστυνομία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King's College, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο 75χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν ο τζιχαντιστής Khalid Masood, έπεσε με αυτοκίνητό που είχε νοικιάσει πάνω σε κόσμο στην γέφυρα Westminster.

O Rhodes, ήταν συνταξιούχος καθαριστής τζαμιών και λέγεται ότι τη στιγμή της επίθεσης κατευθυνόταν προς ένα κοντινό νοσοκομείο.

«Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ», δήλωσε ο φίλος του Michael Carney που γνώριζε τον Leslie Rhodes 40 χρόνια και του έπαιξε τραγούδια των Queen ενώ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Η γυναίκα μου και οι δύο κόρες μου πήγαν εκεί και ήταν μαζί του μέχρι το τέλος, παίζοντάς του μουσική. Του άρεσαν οι Queen», σημείωσε ο Michael Carney. «Δεν είχε κανέναν. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πεθαίνει μόνος του. Τι κακό έκανε; Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ».

Οι γείτονές του τον περιέγραψαν ως «έναν υπέροχο άνθρωπο». Ήταν ανύπαντρος, ενώ δεν είχε παιδιά. Ένας γείτονάς του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον γνώριζα εδώ και 24 χρόνια. Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Θα έκανε τα πάντα για τον οποιοδήποτε. Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που συνέβη».

Σχετικές ειδήσεις