ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: «Αγαπώ τους Έλληνες» - Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στο Λευκό Οίκο (pics+vids)

Τραμπ: «Αγαπώ τους Έλληνες» - Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στο Λευκό Οίκο (pics+vids)

«Αγαπώ τους Έλληνες», ήταν η φράση με την οποία άνοιξε την ομιλία του ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ σε εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο.

Η προεδρική κατοικία γέμισε από τους ήχους του μπουζουκιού και των κρητικών χορών, ενώ σημειώνεται ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρο στον Λευκό Οίκο ​για πρώτη φορά στα χρονικά.

Ο Τραμπ εξήρε, επίσης, την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες» στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.

«Η Ελληνική ημέρας ανεξαρτησίας γιορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες», είπε ακόμη ο πρόεδρος Τραμπ. «Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στη δεξίωση ήταν παρών και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας- ΗΠΑ.

Στιγμιότυπα από τη γιορτή για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο μετέφεραν μέσω των social media οι Έλληνες ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

trump
trump1
trump2
trump3

Σχετικές ειδήσεις