ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος για την 20χρονη που πέθανε σε διαγωνισμό φαγητού (pics)

Θρήνος για την 20χρονη που πέθανε σε διαγωνισμό φαγητού (pics)

Έπεσε ξαφνικά κάτω κι άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα.

Τραγικό θάνατο βρήκε η 20χρονη Caitlin Nelson, μετά από διαγωνισμό φαγητού με τηγανίτες στο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Η κοπέλα είχε φάει 4 με 5 τηγανίτες, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, όταν έπεσε ξαφνικά κάτω κι άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα.

Φοιτητές νοσηλευτικής που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Bob Kalamaras δήλωσε ότι η 20χρονη είχε διάφορες τροφικές αλλεργίες, καμία, όμως, δεν φαίνεται να είναι υπεύθυνη για τον ξαφνικό θάνατό της. «Είναι ένα τραγικό συμβάν, που άρχισε σαν μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Είναι απλά ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε.

Η Caitlin σπούδαζε κοινωνική λειτουργός και ήταν η Αντιπρόεδρος της αδερφότητας ΚΔ του Πανεπιστημίου που φοιτούσε. Εκατοντάδες άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Πανεπιστημίου το βράδυ της Κυριακής, κρατώντας αναμμένα κεριά, για να μοιραστούν τη θλίψη τους και να τιμήσουν τη μνήμη της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις