ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πίτμπουλ κατασπάραξε μωρό ενός έτους σε παιδική χαρά – Παρά λίγο να του ξεριζώσει το κεφάλι

Φρίκη: Πίτμπουλ κατασπάραξε μωρό ενός έτους σε παιδική χαρά – Παρά λίγο να του ξεριζώσει το κεφάλι

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι ένα παιδί ηλικίας μόλις ενός έτους χαροπαλεύει, έπειτα από τη εξαιρετικά βίαιη επίθεση που δέχτηκε από σκύλο Πίτμπουλ, ο οποίος του επιτέθηκε μέσα σε παιδική χαρά, μπροστά στα μάτια έντρομων παιδιών στο Τσάτναμ του Κεντ στη Βρετανία.

Το κοριτσάκι, ηλικίας περίπου ενός έτους, δέχτηκε την τρομακτική επίθεση όταν το Πίτμπουλ με διασταύρωση Μπουλ Τερριέ πήδηξε πάνω από το φράχτη της παιδικής χαράς το βράδυ 4ης Μαρτίου.

nintchdbpict000313864481

Με ηρωικό τρόπο κάποια από τα παιδιά που έγιναν μάρτυρες της φρικτής επίθεσης, παρά το σοκ, βρήκαν τη δύναμη να προσπαθήσουν να τραβήξουν το άτυχο κοριτσάκι από τα σαγόνια του εξαγριωμένου ζώου.

Τελικώς, αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στο σημείο στις 17:26 της Τρίτης (τοπική ώρα), αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν το Πίτμπουλ.

nintchdbpict000313864487

Με τον τρόμο ακόμη ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της μια μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης:

«Ο σκύλος είχε αρπάξει το μωρό από το κεφάλι και το κουνούσε βίαια προς κάθε κατεύθυνση, λες και ήθελε να το ξεκολλήσει από το υπόλοιπο σώμα. Το κεφάλι του μωρού ήταν καλυμμένο με αίμα.

Ήταν απολύτως φρικιαστικό και υπήρχαν περίπου έξι παιδιά ηλικίας οκτώ έως δώδεκα ετών σε κοντινή απόσταση, με το αίμα της μικρής στα ρούχα και τα πρόσωπα τους».

nintchdbpict000313856381

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, το παιδί ήταν υπό την επίβλεψη μίας έφηβης μπέιμπι σίτερ, αφού οι γονείς του βρίσκονταν στη δουλειά τους, όταν συνέβη η επίθεση.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο ιδιοκτήτης του σκύλου ακόμη δε μπορεί να πιστέψει τι έγινε, καθώς όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια βόλτας με το σκύλο σε χώρο δίπλα από την παιδική χαρά όπου συχνά οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων τα αφήνουν ελεύθερα από τα λουριά τους.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Λονδίνου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: The Sun

Σχετικές ειδήσεις