ΚΟΣΜΟΣ

Ο φίλος της τον απειλούσε με ένα μαχαίρι στο λαιμό και αυτήν τον βίαζε

Ο φίλος της τον απειλούσε με ένα μαχαίρι στο λαιμό και αυτήν τον βίαζε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Οχάιο από το βιασμό, υπό την απειλή μαχαιριού, ενός οδηγού ταξί κατά τη διάρκεια μιας κούρσας.

Μία γυναίκα μάλιστα συνελήφθη ως ύποπτη για την αποτρόπαια αυτή πράξη, κατηγορούμενη επίσης ότι μετά τη σεξουαλική πράξη έκλεψε και 30 δολάρια από τον άτυχο ταξιτζή.

Η Brittany Carter είχε μάλιστα και συνεργούς, καθώς φίλος της φέρεται να κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό του άτυχου οδηγού την ώρα που αυτή ικανοποιούσε πάνω τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της.

Μετά τη σύλληψή της, δε, η 23χρονη δεν δίστασε να ποζάρει με χαμόγελο και «παρανοϊκό» βλέμμα για την… αναμνηστική φωτογραφία της αστυνομίας!

Σύμφωνα με την έκθεση των αρχών, δύο άνδρες και μία γυναίκα κάλεσαν ταξί για να τους παραλάβει από ένα ξενοδοχείο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 20χρονος Cory Jackson έβγαλε ένα μαχαίρι και απείλησε τον 29χρονο οδηγό να οδηγήσει σε απομακρυσμένη περιοχή. Εκεί η Carter βρήκε «ευκαιρία» να τον βιάσει, ενώ αφού τελείωσε τού πήραν 30 δολάρια από το πορτοφόλι.

Η Carter κρατείται με εγγύηση 60.000 δολαρίων, ενώ ο τρίτος της παρέας αναζητείται από τις Αρχές.

Σχετικές ειδήσεις